test twh
Jeg ELSKER hyldekærester – men jeg har altid lavet dem med hvedemel, mælk og sukker – og jeg ville gerne have en sundere version, som var ligeså velsmagende – den har jeg fundet nu!
Pluk hyldeblomststande og skyl dem forsigtigt, men virkelig grundigt og læg dem til tørre på et stykke køkkenrulle.
Mens de tørrer, putter du en dl cashewnødder i blenderen/kaffekværnen og maler dem til cashewmel.
Put melet i en blender med 1 æg, ½ dl mandelmælk, et drys vaniljepulver (eller ægte vanilie hvis du gider) og lidt revet citronskræl fra en økocitron.
Tag en lille pande (så du sparer på fedtstoffet) og fyld kokosolie i så der er en halv cm olie i og varm det op. (Jeg har brugt en stor for bedre at kunne vise dig stegningen)
Put din kæresteblanding i en dyb tallerken og dyb dine blomsterstande i blandingen og læg dem ned i olien på panden og steg dem til de er stive og lysebrune – det tager ikke ret lang tid, så hold godt øje!
Tag dem op og læg dem på et stykke køkkenrulle så de kan dryppe af i et par minutter.
Servér med lidt akaciehonning dryppet ud over – you’ll love it.
PS. Husk at bruge økologiske – eller endnu bedre: biodynamiske æg. (Fås i Irma)