test twh
Fødder er grimme og ulækre
16. marts 2017
Mine krøller er ikke døde!
21. marts 2017

Vil du skilles hver anden uge? Truer du med at “NU er det slut?”

Jeg tror ikke nogen af os er sluppet for på et tidspunkt at have været i et parforhold, hvor vi har tænkt “Er det her det rigtige?” “Er det det jeg vil?”.

Måske kan man sige, at alene det, at vi har sådanne tanker er et signal om, at noget ikke er som det skal være. Er vi tilpas der hvor vi er, stiller vi ikke sådanne spørgsmål, så lever vi bare.

Men de fleste af os er vokset op i en familie, hvor vi ikke er blevet støttet i at mærke os selv og følge mavefornemmelsen – ikke fordi vores forældre var dumme eller onde, men fordi de selv ikke anede noget om emnet.

For bare 100 år siden var det fint bare at gøre som de andre, følge trop, gifte sig med fornuften og blive ved sin læst. Men sådan er det ikke længere. Vi ved at vi fortjener bedre, at vi kan vokse, vælge, gro, lege, grine, elske og leve frit – og vi vil det. Selv hvis vi er opdraget til ikke at gøre det.

Så vi bliver i tvivl – er det nu det rigtige?

Jeg vil gerne give dig 3 ting du ikke skal gøre, hvis du er i tvivl om dit parforhold – jeg ønsker mig, at det inspirerer dig:

  1. Lad være med at putte forholdet på en vægtskål med for og imod. Sådan én bliver som regel lavet med hjernen og hjernen har ikke kompetence til at træffe beslutninger ift lykke og kærlighed. Den er pissegod til tal og startegier, men følelser og mening skal ikke på hjernens vægtskål. Det vil bare forvirre dig og gøre dig endnu mere i tvivl og hvis du er opvokset i en dysfunktionel familie, kan du risikere at du bruger argumenter som “Han slår mig jo ikke” eller “Han brokker sig ikke over den mad jeg laver” på den positive side – og det er helt kuk-kuk at vurdere ud fra sådanne kriterier.
  2. Lad være med at sige at det er slut eller at du vil skilles, hvis det ikke er HELT slut. Sig gerne, at nu har du fået nok og må fjerne dig, men lad være med at true med noget du ikke kan holde. Det kan godt være at det føles som om du ER klar til at slutte det, men du ved godt – fra tidligere erfaringer – at sådan er det ikke. Du HÅBER bare at det er slut.
  3. Lad være med at sige til omgivelserne at det er din partners fejl. Det er dig, som vælger at blive i noget som muligvis ikke er rigtigt for dig. Tag ansvar for det i stedet, så magten til at handle og forvandle ligger hos dig. Det kan godt være at din partner er en idiot og gør (indsæt vanvittige ting her), men du finder dig i dem! DET er dit ansvar og det er DET du skal handle ud fra. (Dermed ikke sagt, at din partner ikke GØR vanvittige ting – men det er ikke DET der skal afgøre om du bliver – men hvordan du har det!)

Beslutningen om skilsmisse, separation eller break-up skal tages på en helt anden måde. Er det ikke fantastisk? Det er jo det der grunden til at du er i tvivl, og ikke har taget action endnu! Du har ikke behandlet tvivlen med de rigtige redskaber!

Jeg har lavet et minikursus, der hjælper dig til at komme tvivlen til livs – du finder det her:

“Skal jeg blive eller skal jeg gå?”

Der er nedsat pris resten af måneden. Jeg ønsker mig, at du får lige den afklaring du har brug for!

Mange kærlige hilsner

Mette

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »