test twh

7 sikre måder at blive ulykkelig på

Botoxdronningen med det store hjerte
12. januar 2016
Hvordan overlever man at få sine børn bortført?
19. januar 2016

Med disse 7 tips og konkrete redskaber, kan du så sikkert som amen i en halvtom kirke blive så ulykkelig som en depressiv kvinde i overgangsalder med for små sko.
Du vil have mulighed for at miste alle dine venner – indgå i rigtig mange usunde relationer og få angst ensomhed som følgesvende. God arbejdslyst!

  1. Tag alt personligt. Ligegyldigt hvad andre siger om dig, så ved du bare, at de dybest set taler om dig, når de siger noget negativt. Hvis du godt kan lide kaffe latte og nogen siger noget dårligt om kaffe latte, så gør de det helt sikkert kun for at ramme dig og det du holder af. Mærk hvordan krænkelsen og kritikken altid ligger lige under overfladen, klar til at gøre dig dybt ulykkelig!

 

  1. Lad være med at tage ansvar. Hvis nogen gør noget, der ikke er rart for dig, så skynd dig at finde offerfølelsen frem og sig – gerne højt – noget i stil med “Der er ingen der vil mig noget godt!” eller “Man kan aldrig stole på nogen”. Mærk hvordan det fastlåser dig fuldstændig og gør dig ude af stand til at træffe sunde valg for dig selv – det er jo ikke din skyld – og du kan derfor ikke gøre noget andet end blive ulykkelig.

 

  1. Find skyldfølelsen frem. Gør du noget godt for dig selv, så huske straks at iblande glæden dårlig samvittighed. Der dør 10.000 børn af sult i Afrika hver dag og du er indirekte skyld i det, fordi du prioriterer dig selv højest. Tænk hver aften i lang tid over, om du har gjort nok for andre – især af det som ikke er godt for dig. Skylden vil hjælpe dig til at holde dig dybt ulykkelig.

 

  1. Del ikke dine følelser med andre. Hvis du begynder at fortælle andre hvordan du har det, vil du finde ud af, at andre ofte har det som dig og udemærket kender de følelser du sidder med. Det vil gøre din smerte mindre og give dig håb og du vil føle dig forstået og det vil helt sikkert gøre dig mindre ulykkelig.

 

  1. Knyt dig rigtig hurtigt til mennesker, som du ikke kender rigtig godt. Bare fortæl dig selv, at fordi de ikke slår dig fysisk eller psykisk – endnu – så skal de elskes med alt hvad du har at give. Pyt med om de fortjener det – jo mindre de fortjener det, jo mere ulykkelig kan du gøre dig selv, når dine gode gerninger og din opofrende kærlighed ikke gengældes.

 

  1. Tolk på alt hvad der ikke bliver sagt. Husk at når mennesker ikke siger noget, så betyder det helt sikkert at de ikke kan lide dig, ikke elsker dig, ikke gider dig eller at du har jokket i spinaten. Der kan ikke være andre forklaringer. Du er på den gyldne vej til ulykkelighed!

 

  1. Brug rigtig lang tid hver aften på at tænke på ting der er sket, hvor du sikkert har dummet dig, sagt noget forkert – eller situationer, der ikke er opstået endnu, men som “kan” opstå. HVad nu hvis dit hjem brænder ned til grunden mens du ligger og sover? Eller en du stoler på, svigter dig? Du er så godt som allerede dybt ulykkelig!

Hvis du alligevel ikke vil være ulykkelig, så kan du eventuelt læse “Helterejsen – slip følgerne af din opvækst” – få den her!

– eller du kan gå i terapi her: www.metteglargaard.dk

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »