test twh

Om Mette Glargaard

Hudløst ærlig, modig, fjollet, orange og fyldt med kærlighed. Bedre kan jeg vist ikke beskrives.
Men man kunne også sige usikker, utålmodig, umoden, ukærlig – alt efter hvem der ser.
Der gik lang tid før jeg turde leve mit eget liv – så nu giver jeg den max gas med alt det gode livet byder på – sund mad, dans, kærlighed og skønne venner. Det’ mig….eller en del af mig…

Jeg skaber onlinekurser med psykoterapeutiske redskaber til dig, der vil videre med dit liv. Alle kurserne kan ses, hvis du klikker her: http://metteglargaard.dk/kurser

Historie:

Jeg er født i 1966 i Skalborg, vokset op på Vesterbro.

Min mor, Inger Gleerup, var skuespiller, uddannet på Odense Teater og min far, Poul Glargaard, var entertainer og lavede en del revy og film.
Begge er døde. Min mor i 1992 – hun drak sig ihjel. Min far tog sit eget liv i 2011 med sprut og piller.

Mobbe-offer i skolen – kikset, usikker og ensom. Der var ikke meget at råbe hurra for og jeg søgte tilflugt i bøgerne. Som 11-årig havde jeg læst stort set alle bøgerne på biblioteket i Lyrskovsgade på Vesterbro og bibliotikaren trak mig ind i de voksnes rækker med bøger af Niels E. Nielsen, en dansk sfi-fi forfatter, som kun de færreste kender.

Min barndom gik med at tage mig af mine forældre – og selvom det gav mig nogle udfordringer senere i livet, var det en kæmpe gave, for jeg fik vendt det til at give til andre – og det er ubetinget noget af det mest fantastiske ved livet.

Uddannet togbetjent i 1986, men efter 1½ år i etaten, valgte jeg at dedikere min tid til at redde regnskoven igennem arbejdet i “Nepenthes” og rejste rundt i Danmark og holdt foredrag om regnskovens økologi og deltog i administrativt og udviklingsmæssigt arbejde i organisationen.

I 1989 flyttede jeg til Århus, hvor jeg tog en HF på selvstudie året inden jeg startede på pædagog studiet i 1992.

Jeg blev uddannet pædagog med speciale i anbragte børn og fik mit absolutte drømmejob på et behandlingssted for småbørn. Desværre følte jeg, at arbejdet var mest opbevaring og brandslukning og forlod både arbejdspladsen og byen i 1997, hvor jeg flyttede tilbage til København.

Efter en kort periode som leder for en SFO på en dejlig privatskole, valgte jeg helt at forlade det pædagogiske fag og blev freelancer indenfor IT undervisning.

Jeg var underviser for bla. Statsministeriet og Udenrigsministeriet, samt Pædagogisk IT konsulent fra 1997 til 2004. Som Pædagogisk IT-konsulent (en titel jeg selv fandt på) rejste jeg rundt i landet og holdt foredrag om børn og computere, deltog i udviklingsprojekter på skoler omkring IT og drev websitet “Klatten” (“Vi kører med klatten”, var et almindeligt anvendt slangudtryk dengang) – det første non-kommercielle website for børn i Danmark.
En overgang var jeg projektansat i spiludviklingsfirmaet Savannah og skrev oplægget til spillet “Bille og Trille – da fantasien slap løs”, som modtog prisen som Årets Børnespil i år 2000.

I 2001 startede jeg på uddannelsen til psykoterapeut og blev færdig i 2006.

Jeg har egen praksis med individuel terapi, coaching og parterapi i København. Her er min kliniks side: http://metteglargaard.dk/ – der kan du både læse en masse gode artikler, købe mine bøger og bestille tid.

Derudover er jeg foredragsholder og forfatter. Jeg har holdt foredrag om alle mulige emner igennem 30 år – fra spiludvikling til dysfunktionelle familier og er i de seneste år blevet mere efterspurgt til at holde foredrag om mit eget meget spændende og omskiftelige liv.

Min første bog udkom i 2009 – “Selvværd for begyndere” slog alle rekorder for selvhjælpsbøger skrevet af en ukendt førstegangsforfatter – og den sælger stadig rigtig godt, fordi den er let tilgængelig og med masser af cases og konkrete øvelser og redskaber.

Bøger udgivet på eget forlag:

Mette Glargaard: Selvværd for begyndere, 2009
Mette Glargaard: Red dit parforhold – før det kommer i krise – 2011
Mette Glargaard: Poul Glargaards datter, 2012
Patricia Love: Det alt for dygtige barn, 2012 (oversat fra amerikansk af Steen
Charlotte Lindhardt og Mette Glargaard: Helterejsen – slip følgerne af din opvækst, 2013
5 ehæfter om alt fra selvværd til ro og kommunikation i parforholdet, 2014
Mette Glargaard: Sådan bli’r vi aldrig, 2014
Mette Glargaard: Humlebien Bumle på eventyr, 2015
Mette Glargaard: Det perfekte parforhold – sådan gør du, 2015
Mette Glargaard: Døde Mænd, 2015
Mette Glargaard: Fuck Det Pis, 2015
Mette Glargaard: Nærvær, gnist og samtale – en bog for par, 2016

Alle bøger, som endnu er i omløb, kan købes på www.saxo.com

Translate »