test twh
Får du dårlig samvittighed?
23. juni 2012
Snyd ikke dine børn for kærlighedsfyldt elskov!
29. juni 2012

Fornylig blev jeg spurgt om ikke jeg havde været ret uheldig med mine mænd. Det første jeg mærkede var modstand – det gjorde mig rigtig glad.

Kender du det, at du får et spørgsmål, som får dig til at se en del af dig selv eller dit liv på en ny måde?

Sådan et spørgsmål var det.

Jeg har nemlig været utrolig heldig med mine mænd. Og nej, det er ikke fordi de IKKE har slået mig, IKKE har været mig utro eller spillet alle mine penge op.

Hver eneste af dem (ok, det lyder som om der er mange, men jeg lader den stå, for tallet ER underordnet – om det er 3 eller 30000 eller noget ind imellem) har været en helt unik mand med en helt unik og skøn personlighed.

Når jeg lukker øjnene og kalder billeder frem af dem, så kan jeg se smilende øjne i alle regnbuens farver, smukke læber, som kan kysse blidt eller krævende og jeg kan genkalde mig varmen, når vi lå i arm eller i ske. Duftene er væk, men ligesom min barndoms duft af humle, så kan mindet vækkes af en lignende duft.

Så det spørgsmål var jeg rigtig glad for. Jeg blev mindet om hvor heldig jeg har været med mine mænd. Hver eneste af dem har lært mig noget om mig selv og lært mig noget jeg har taget med mig videre i mit liv. Jeg ville ikke være den jeg er i dag uden dem.

Hvorfor vi forlod hinanden er egentlig ikke interessant, det er hvad vi tager med os fra et forhold, der gør os til viisere og bedre mennesker, der betyder noget.

Så dagens tanke er til mine skønne mænd – tak til jer, fordi I fulgte mig et stykke af vejen og jeg fik lov til at se og kende jeres kraft <3

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »