test twh

At leve som Nutritar – den fedeste livsstil ever!

Jeg har tabt mig…
21. June 2015
Hyldekærester uden mel, mælk og sukker
29. June 2015

Spis hvad du vil, men vælg det der er godt for dig.

Det er kort sagt overskriften på det nye sort indenfor sund livsstil.

Nutritar er ikke en kur, men en livsstil – den starter som en kur – med detox og små skridt mod sundere valg.

Lidt mere udførligt beskrevet, så baserer jeg mine valg af fødevarer på at maksimere mængden af mikronæringsstoffer i forhold til kalorieindhold. Nutritarens kost indeholder fødevarer, der er designet til at booste immumforsvaret, har terapeutiske virkninger og leverer en bred vifte af mikronæringsstoffer via et bredt spektrum af fødevarer.

Det er ikke tilstrækkeligt blot at undgå fedt, vælge fødevarer med et lavt glykæmisk indeks, nedsætte indtagelsen af ​​animalske produkter, eller spise en kost der primært er vegansk eller raw.

En virkelig sund Nutritars kostsammensætning skal være rig på mikronæringsstoffer og dette skal justeres for at imødekomme individuelle behov.

dreamstime_m_15528773Nu tænker du måske: “Oh my God, jeg bliver helt træt. Skal jeg have en fucking uddannelse for at spise rigtigt?”
Nej, det er ikke nødvendigt. Fødevarer med den højeste andel af mikronæringsstoffer per kalorie er grønne grøntsager, farverige grøntsager og frisk frugt.

For optimal sundhed, er det vigtigt at indtage nok af disse fødevarer, fordi de giver den højeste koncentration af næringsstoffer.

Så du kan i virkeligheden lærer nogle basale grundregler og så få inspiration gennem en masse opskrifter og på den måde LANGSOMT – for det er årsagen til at langt de fleste livsstilsændringer slår fejl, man tror man skal ændre livsstil på alt for kort tid – få en livsstil, der i meget høj grad prioriterer de sunde ting fremfor de usunde.

For eksempel, hvis valget står mellem brune ris eller kirsebær; yams eller hvide kartofler; spinat eller iceberg salat, vil en nutritar oftest vælge de fødevarer, der har de højere ernæringsmæssige værdier. Hvilket i disse tilfælde vil være kirsebær, yams og spinat.

Jeg vil gerne lære dig det. Jeg er ved at sammensætte et online forløb, som skal lære dig de basale rammer for en kost, som altid vil holde dig sund og give dig god energi, slippe sukker og junkfood, men OGSÅ give dig mere ro, glæde og tilfredshed med dig selv.

Jeg startede min egen rejse i Californien og er nu ved at uddanne mig indenfor ernæring, så jeg kan blive en supervejleder for dig; følelsesmæssigt OG kostmæssigt. Jeg glæder mig. Jeg ved, der sidder rigtig mange derude og gerne vil i gang og den iver motiverer mig meget.

Jeg vil gerne inviterere dig til at skrive en kommentar herunder, om hvad dine største udfordringer er ift kost og følelsesliv – men du må også meget gerne sende en email til mig på mette@metteglargaard.dk – og på den måde inspirere mig til at inspirere dig!

Mette Glargaard
www.metteglargaard.dk

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »