test twh
Reception for “Mad der gør glad”
13. juni 2016
“Mad der gør glad” på bestsellerlisten
29. juni 2016

Da jeg var barn, var min bedste venindes mor med i en bogklub. Ååårh, når jeg besøgte hende og så de fine indbundne bøger stå helt nye og friske på hylden – jeg ville læse dem alle.

For et par år siden, kom jeg i tanker om det – og meldte mig ind i en bogklub. Det viste sig, at være en der ville bestemme hvad jeg skulle læse og som var hundedyr i forhold til hvad idéen med en bogklub egentlig er.

Jeg ville ønske at jeg havde kendt Plusbog.dk – det gør jeg nu heldigvis. Det er en bogklub som i gamle dage – hvor man kan vælge lige den eller de bøger man gerne vil læse og spare rigtig mange penge.

Jeg har ingen idé om, hvordan de kan gøre det, men fakta er, at de har alle de fedeste og nyeste bøger til næsten ingen penge. Nogle gange sparer man op til 97% af prisen for en bog – det er da lidt vildt?!

Der udkommer ca. 10.000 skønlitterære bøger om året i Danmark, så pensionen ryger hurtigt, hvis man skal eje blot en brøkdel af dem.

Som forfatter er jeg selvfølgelig bogelsker. Bøger indeholder en fortryllende verden, som favner og fornøjer, udvikler og forundrer.

bogkram

Jeg elsker også at give bøger i gave – og jeg kender rigtig mange bogelskere – og bøger kan godt blive en dyr fornøjelse, hvis man skal følge sin lyst, så hermed er tippet givet videre – der er penge at spare. Gå amok! =D

Du kan finde alle bøgerne – også mine – på www.plusbog.dk

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »