test twh
AAAAAAAD! Hvor ulækkert!
9. juni 2017
Mettes Hjørner med Ulrik Adinatha
12. juni 2017

Jeg mødte en tantramassør i 2012 og hun vækkede en længsel i mig – så da jeg fik chancen, kontaktede jeg en mandlig tantramassør og fortalte ham, at jeg skammede mig over min krop, gerne ville have det anderledes og at jeg egentlig ikke turde få en tantramassage. Han foreslog at vi startede med en healingsmassage og da jeg mærkede at den gjorde mig helt tryg ved ham, gav jeg mig selv lov til at få en tantramassage.

Det var FANTASTISK! Vi var begge nøgne og jeg lå bare og tog imod – det sagde han højt at jeg bare skulle og så brugte han hele sin krop til at massere mig – hænder, ben, brystkasse og ansigt blev masseret mod min krop og jeg kunne bare mærke kærligheden i ham og mærke hvordan jeg selv åbnede for følelsen i mig. Pludselig blev det klart for mig – lige der – at min angst for at give mig hen, handlede om at jeg var bange for ikke at kunne sige nej, hvis der var noget jeg ikke ville, eller sætte en grænse, hvis der var noget jeg ikke kunne lide.

Men vi må ALTID sige nej og sætte grænser. Selv når den er halvt inde, må jeg sige “Nej tak, jeg har ikke lyst alligevel” – og det var helt nyt for mig at mærke tilladelsen til det i mig. Rom blev ikke bygget på en dag lige dér – der lå en masse øvelse i faktisk at gøre det og stole på, at det var sandt. Jo mere jeg øvede mig, jo mere mærkede jeg at min krop slappede af og blev blød og hengiven.

Det gav rigtig god mening, at jeg ikke havde nydt sex særlig meget i mit liv – og jeg ønskede mig at lære det.

Tantramassøren viste mig blandt andet noget om berøring. Stort set alle mænd jeg havde været sammen med, havde trykket, klemt, nevet og suttet på mine bryster – måske ikke superhårdhændet, men ikke blidt. Det gjorde massøren; med en berøring som en sommerfuglevinge, strøg han hen over min ene brystvorte og berøringen sendte eletrisk stød igennem hele min krop og direkte ned i skridtet.

For første gang i mit liv, mærkede jeg behag ved berøring af brysterne. Jeg troede ikke de virkede. Det var vildt. Og stort. Og overvældende. Jeg græd og jeg blev trøstet. Og jeg vidste lige dér, at jeg aldrig ville lade en mand røre mig på en måde jeg ikke brød mig om igen. Nogensinde.

I tiden derefter, begyndte mine erotiske fantasier at forandre sig. Fra vold og magt og tvang, begyndte de at handle om varme, sol, blomster og blidhed – som jeg havde ønsket mig.

På mandag poster jeg et interview med en anden tantramassør, som fortæller om skammen og arbejdet med at slippe den.

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »