test twh

Det bevidste parforhold – tør du det?

Jeg er en gokkesok
17. juni 2017
Jeg ved ikke hvad jeg vil have, så kan du…
20. juni 2017

Lige siden jeg opdagede, hvor nemt mit liv bliver, når jeg bare siger tingene højt og dermed slipper skam og skyld, har jeg valgt at være ærlig og åben omkring så meget jeg kan – med det forbehold, at det skal være godt for mig at være ærlig dér. I mine venskabsrelationer, i mit parforhold og i alle andre relationer i mit liv.

Der er andre, der har taget konsekvensen og gjort det til en ting at være bevidst, åben og slippe af med skam. Camille Rishøj Nielsen og Robert Lubarski gør det – og vi får i dag lov til at kigge ind i Det Bevidste Parforhold og blive inspireret til at blive fri for skam og skyld.

Hvad ville der ske, hvis du valgte at være HELT åben og ærlig omkring dig selv i dit parforhold?

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »