test twh

Det blev Colombia – MEN….

Jeg hader stubbe! Ja, undskyld mig…
26. november 2018
Farlig og farverig – Cartagena
2. december 2018

Jeg besluttede mig til at rejse til Colombia. Der var flere som anbefalede dette land og jeg elsker Colombiansk kaffe, så valget var let – der var endda en clairvoyant, som sagde, at jeg skulle tage dertil, for jeg skulle møde en vigtig person.

Mette i Cartagena

Da jeg begyndte at fortælle min omgangskreds, at jeg skulle dertil, VÆLTEDE det ind med bekymrede, velmenende advarsler. Selv fra Colombianere, der bor og lever i Danmark! “Det er farligt. VIRKELIG farligt!” “De gør rundt med pistoler i bæltet!” “De drugger dig med “Devil’s Breath” og stjæler alt hvad du ejer på en halv time” “De hader turister!” “Landet er stadig befængt af narkobaroner og der er cocain og bandekrige overalt!”

Den sidste måned inden jeg rejste blev jeg faktisk lidt grebet af angsten og besluttede mig til at slippe alt og lade universet gøre det universet gør bedst; give mig hvad jeg har brug for. Hvis jeg skulle dø eller det der er værre i et fremmed land langt fra Danmark og alle dem jeg holder af – så er det min skæbne. Ikke om jeg vil sidde i et hjørne og ryste af skræk og ikke leve livet fuldt ud – det er IKKE den kvinde jeg er!!!

D. 3. november 2018 landede jeg i Cartagena, Colombia og i nogle af mine næste blogindlæg vil jeg fortælle om byen.

MEN – i dette indlæg vil jeg se gennem bagklogskabens klare lys, for havde jeg vidst hvad jeg ved i dag, så havde jeg gjort noget andet!

Så var jeg fløjet til Panama City, havde taget bussen til Puerta de Carti og taget en 5-dages tur, som går til Colombia via San Blas øerne. Det er en af de eneste måder at komme fra Panama til Colombia på grund af Panama kanalen – og det er “dyrt” (ca. 500 dollars alt inklusive for 5 dage), men det er det værd. Og det giver ingen mening at gøre det fra Colombia, for man skal jo tilbage igen, hvis man skal rejse i Colombia!

Jeg mødte flere som havde taget 5 dages turen og de viste mig billeder – og sikke en måde at starte rejsen på! Så derfor er dette mit råd til dig der vil følge i mine fodspor: DON’T! Tag til Panama City og San Blas først!

Se her:
san blas island

Jeg glæder mig til at dele mine rejse erfaringer med dig. Mens jeg skriver dette, har jeg været i Colombia i en måned – og jeg er stadig i live 😉

Bliver du inspireret af mine skriverier? Du kan støtte mit arbejde ved at købe et af mine kurser – se her: https://metteglargaard.teachable.com/ – der er helt sikkert noget du kan bruge til at gro <3

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »