test twh
Betyder overvægt, at jeg ikke elsker mig selv?
26. oktober 2013
Har vi ansvar eller skyld?
7. januar 2014

Hvis du vågnede op i morgen og levede dit absolutte drømmeliv, hvordan ville det så føles i din krop?

Prøv at lukke øjnene og virkelig tage dig tid til at mærke, hvordan det ville føles i dit bryst, dit solar plexus og din mave, hvis du levede dit drømmeliv. Prøv eventuelt at beskrive følelsen med ord. Tag ligesom et mentalt billede af følelsen og mærk hvordan den påvirker dig – lige nu.

Tillykke! Du har lige mærket følelsen af “lykkelig”.

Når vi jager vores drømmeliv, i job, ting, relationer og stimulanser, så er det den der følelse indeni kroppen vi i virkeligheden jager. Følelsen af at være rigtig, elsket, høre til, have ro, have mening – eller hvilke ord du vil sætte på lige netop DIN følelse af “lykkelig”.

Men du har den indeni dig. Det har du lige konstateret. Så du har nået målet. Du kan til enhver tid lukke øjnene og mærke den følelse, så er du i mål. Og du har altid adgang til den. Du behøver ikke gøre noget, præstere noget, eje noget eller være noget for at få adgang til den. Den er din – til evig tid og eje.

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »