test twh
Hvad er familie?
13. september 2012
Jeg er ulykkelig
24. november 2012

I foråret var der en bekendt, Berit, som kom til mig med en bog hun var ved at oversætte – hun spurgte om jeg havde lyst til at udgive den sammen. Det havde jeg bestemt.

Den handlede om et emne, som desværre ikke får så meget fokus her i landet, men som giver plagsomme konsekvenser for rigtig mange mennesker.

Bogens originaltitel er “The Emotional Incest Syndrome – what to do when a parents love rules your life”. Den er skrevet af Dr. Pat Love, som i 30 år har arbejdet med personer og par som terapeut. Hun har selv oplevet følelsesmæssig incest og opdagede at en del af hendes klienter døjede med konsekvenserne af det – og besluttede at skrive en bog.

Siden Berit foreslog at vi skulle udgive den, er Steen også kommet ind over – og de to gæve mennesker har oversat den sammen. Den ligger meget snart klar til udgivelse som e-bog og senere vil den komme i trykt form.

Men allerede nu kan du få fornøjelsen af at høre Pat fortælle om emnet og sin bog. Det er et interview lavet via Skype og da Pat bor i Texas er forbindelse lidt dårlig – men jeg håber i vil nyde oplevelsen alligevel.

Hvis du vil have besked om hvornår bogen kommer helt præcist, så kan du tilmelde dig min info-mail her: http://metteglargaard.dk/nyhedsbrev/

Hør interviewet her:

Interview with Dr. Patricia Love about emotional incest

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »