test twh

Eftervirkninger af C19? Det her hjælper!

Skal du til Mexico? Måske endda bo der?
2. december 2021
Frygten for succes
9. marts 2023

C19 eftervirkninger er en virkelighed som mange døjer med. Symptomer som træthed, vejrtrækningsproblemer og dårlig hukommelse hører til nogen af de eftervirkninger folk døjer med.

Mexico har medicinsk frihed og mange læger arbejder med kost og urter FØR recept medicin. Og det er rigtig godt, for der er MANGE problemer, som kan løses via kosten – og med urter. Hvis du har fulgt min blog ved du sikkert, at jeg spiste mig ud af en autimmun, kronisk stofskifte sygdom. Det er nemt at leve sundt i Mexico for her er masser af grøntsager, frugter, bær og nødder og mange steder kan man få økologisk grønt og kød.

Jeg har haft en del klienter det sidste år som har døjet med eftervirkninger af C19 (Jeg kan ikke skrive hele navnet, det må man ikke for Google) – og her i Mexico har de fundet svaret på hvordan man kommer hurtigere ovenpå efter en omgang virus. Jeg har oplevet venner her som har brugt metoden og som er kommet sig på 3-4 dage og nogle som er kommet sig på 2 uger.

Her i Mexico har de fantastiske resultater med en stærk kop the 2 gange om dagen med brændenælde og kongelys – lige dele. Du må gerne søde med honning, men ikke sukker. Du vil mærke forskel efter 5-7 dage.
Begge urter kan købes på nettet her uden store omkostninger:
En skefuld the (blade og blomster er lige virksomme) trækker i brandvarmt vand 10 minutter. Drik og nyd.
Blandingen kan også hjælpe, hvis du i øvrigt døjer med asthma eller andre vejrtrækningsproblemer.
Theen smager godt og renser også indvendigt, så det er en the der er god for mange ting udover C19.
Det er en god idé at spise anti inflammatorisk også – men det er altid en god idé. Ud med sukker, hvede, mælkeprodukter og forarbejdede produkter med kemi i og ind med grøntsager, frugt, nødder og bær!
God fornøjelse og pas godt på dig og din krop i verden 🙂
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »