test twh
Tiltrækker du narcissister?
3. august 2015
Glimt af Glargaard (4)
14. august 2015

Jeg er nu flere gange blevet spurgt, om stedet i den del af min roman “Døde Mænd”, der foregår ved Menjangan Island rent faktisk eksisterer – og det kan jeg fortælle, at det gør det i høj grad.

Nord for Bali ligger øen, som en ø med en sokkel, der ikke bare huser et VANDRET koralrev, men som også er et af verdens smukkeste dyk.

Seahorses

Det er svært at se, men der er søheste i den smukke koral lige foran mig – de holder fast i grenene med halen og svajer frem og tilbage med strømmen

Jeg prøvede det da jeg var på Bali i 2013, hvor jeg besluttede mig til at jeg skulle lære at dykke. Jeg var på dykkerskole en dag i Sanur (En dansk én ovenikøbet – Crystal Divers) og da jeg så kom til Lovina på nordsiden af Bali, blev jeg varmt anbefalet at tage dette dyk.

Det var faktisk receptionisten på mit hotel, som blev lidt smålun på mig og påstod, at han var clairvoyant og han insisterede på, at jeg skulle tage dette dyk. Skæg oplevelse =D

 

 

Jeg tog dykket – fik en virkelig god pris på det – og det var så smukt, at jeg faktisk ikke rigtig har behov for at dykke yderligere – det kan umuligt slå dette dyk. Dykket er beskrevet i bogen, så jeg vil ikke afsløre noget her.

menjangan

Her er et screenshot jeg har taget fra Google Maps – det viser den statue jeg beskriver i kapitlet med det smukke walldive. Hvis du har læst bogen, kan du sikkert genkende Ganesh 🙂

De scener fra revet som jeg beskriver i bogen er også mine egne oplevelser – der er en del af det der er beskrevet i bogen, som er egne oplevelser – men dette dyk er klart en af de smukkeste og stærkeste oplevelser jeg har haft i mit liv 🙂

nemo

Her hilser jeg på Nemo – en meget modig lille fisk – se hvor den holder øje med mig – den er klar til at angribe, hvis jeg kommer for tæt på reden!

 

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »