test twh
Du skal være klog, hvis du skal opleve verden.
19. januar 2020
Jeg har lavet flere videoer om narcissisme!
3. november 2020

Rynker er sådan en ting, som sker for os alle og som alle har en mening om.

Men der er EN rynke som er anderledes.

Jeg elsker mine rynker, men der er EN rynke, som jeg aldrig har hørt nogen sige noget positivt om.

Det er bekymrings-rynken – eller vredes-rynken om du vil. Den mellem brynene, som får mig til at se vred ud. Den bryder jeg mig ikke om.

Men jeg vil ikke have botox – folk må gøre som de vil, men jeg vil ikke have sprøjtet gift ind i min krop. Det er heldigvis ikke nødvendigt!

Jeg hørte om den her lille smarte og billige dims fra en veninde i Canada – og jeg checkede – og de sender til Danmark – HURRA! Så nu deler jeg den lige med DIG. Hvis du ikke kan lide din bekymringsrynke, så sov med den her i ti dage og se resultatet – jeg var blæst bagover – og du kan se det i videoen her:

Du kan få fingre i den lille trekant her: https://amzn.to/2H8xBDN – og vis mig gerne resultatet når du har sovet med den i ti dage, for det er for vildt at sådan en lille ting kan gøre så stor forskel!

Det var bare det jeg ville sige. Hej! <3

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »