test twh

Jeg hader stubbe! Ja, undskyld mig…

Hvor skal jeg rejse hen i Syd- og Mellemamerika?
26. oktober 2018
Det blev Colombia – MEN….
1. december 2018

Jeg hader stubbe. I bikinilinjen, på benene og under armene. Jeg holdt op med at barbere mig for mange år siden – og i stedet har jeg fået vokset det hele med 3-4 ugers mellemrum i en del år. Det er blevet til MANGE penge. Og desværre tog voksen noget af mit pigment på benene, så jeg fik hvide pletter når jeg blev solbrun og jeg havde altid tørre lægge. Irriterende.

På Tenerife mødte jeg Joanna, som anbefalede mig at købe den her: https://bit.ly/2FnpC4H og det er – hands down – den bedste investering. (Nej, det gør ikke mere ondt end at blive vokset, faktisk mindre ondt. Jeg købte for tyve år siden en af de første epilatorer og den gjorde edderhakkemig nas! Der er sket en udvikling på området, heldigvis!)

Den tager selv små hår – under armene, på benene, i bikini linjen – ja, selv overskægget ryger med den her.

Udover at jeg sparer MANGE penge (og jeg gav 1000 kroner for min, den er sat ned nu), så behøver jeg ikke finde en salon mens jeg rejser – jeg sætter en Netflix serie på og bruger ti minutter på benene. Under armene og bikinilinjen tager jeg i badet, for den kan bruges i badet også.

Det lyder måske som om jeg bliver betalt for at fortælle om den – og helt ærligt, jeg synes Philips skal betale mig for min begejstring for deres produkt. (Jeg tror bare ikke DE synes det!)
Den har også et trimmerhoved – og det bruger jeg også – til lige at trimme busken 
Jeg har den med i kufferten!
Min lægge er ikke tørre mere, så det VAR voks-behandlingerne der gjorde det. Jeg har ingen indgroede hår i bikinilinjen (YES!) og der er ingen, som kan gætte at jeg har jødiske aner, for mit overskæg er væk 

Af alle de mærkelige gagdets jeg har investeret i over årene, så er den her klart den mest geniale! 
Rådet er hermed givet videre!

 

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »