test twh
Facebook – bålet vi sidder omkring – eller?
6. maj 2013
Lad ikke din mening gøre andre forkerte
16. juni 2013

Vores sanseapparat opfatter ting i verden som materie, altså som noget fysisk, men kigger vi på materien i et kraftigt mikroskop, viser den tilsyneladende faste materie sig at bestå af stadig mindre partikler, der igen befinder sig inde i andre partikler, der til sidst viser sig blot at være ren energi. Der er simpelthen ingen materie – det er blot vores sanser der fortæller os at der er. Det fysiske, som vi synes vi oplever, opstår, fordi energien samler sig på et bestemt sted som for eksempel en blomst, en stol eller en krop.

Fysisk set er vi altså lutter energi. Alt hvad der er inde i os og rundt omkring os, hele universet, består af energi. Prøv lige at lukke øjnene og se for dig, at du ikke eksisterer i tid og rum, men blot er en udladning af energi.

Al energi svinger med forskellige hastigheder og har dermed forskellige former – fra finere til grovere – og fra langsomme svingninger til hurtige. Nogle taler om lav og høj energi.

Høj energi tiltrækker ikke kun energi af samme type og svingning. I flow – uanset om den skabes af samtale, tanker, følelser eller fysisk udfoldelse – er vi som selveste solen – og vi vil tiltrække det meste – også de lave energier, som ønsker at blive høje. En høj svingning er attraktiv, fordi energien er tættest, når den er hurtig, der skabes friktion, altså energi der skabes af energi. Tænk på en dynamolygte – jo hurtigere vi cykler, jo stærkere lyser den. Høj energi er ikke nødvendigvis skabt af hurtige mennesker – det er når der er ro og fokus, at der kan der opstå flow.

Uden i øvrigt at tale om selvværd, personlig udvikling og lignende, så må din energi være i den rigtige svingning for at tiltrække mere af samme energi. Når vi arbejder med os selv, arbejder vi i virkeligheden med at finde den rigtige “svingning” i os selv, som vil tiltrække mere af samme slags.

Derfor må du også omgive dig med mennesker af samme eller højere svingning end dig selv, hvis du vil vokse.

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »