test twh

Et år med plantebaseret mad – og et nyt liv!

Jeg ved noget om dig!
9. May 2016
Jeg samler trådene
13. May 2016

I disse dage, er det et år siden jeg kom hjem fra Californien med et forandret liv.

Jeg tog derover som en halvbuttet, hvidtbrøds-elskende, humørsvingende, eksem-plaget dansker.

Min veninde derovre spurgte mig da jeg ankom, om jeg ville være med til at spise som hende i de 14 dage jeg var der. Jeg ANEDE ikke hvordan hun spiste, men hey – det er jo USA – så det er sikkert spændende!

Det viste sig, at hun var raw kok på højt niveau og veganer igennem mange år.

De første 5 dage var lidt en prøvelse. Ingen latte, ingen donuts, ingen croissanter, ingen kød, ingen sukker, ingen brød, ingen slik. Alt det jeg var vant til at spise og som jeg elskede højt. Min krop reagerede – den rensede ud og jeg blev irritabel og træt. På 4. dagen var jeg ærligt talt klar til at smide nogen ud over altanen med den fantastiske udsigt over Silicon Valley. Jeg ser glad ud på billedet, meeeen….uden de søde mennesker derovre til at støtte mig, havde jeg kastet mig frådende over den nærmeste donut-shop.

altanenMen på 5. dagen skete der noget forunderligt. Jeg vågnede op og var fuldstændig udhvilet. Jeg var glad. Jeg var frisk.

Jeg lagde mig op på deres solterrasse med et glas rent bjergvand og tænkte, at jeg følte mig let og godt tilpas.

Følelsen holdt sig. og den er der endnu. Jeg føler mig som en glad lille fugl med masser af energi og begejstring.

Mit eksem er væk. Min vrede er væk. Min overvægt er væk. Mine humørsvingninger er væk. Mit energiniveau er stabilt. Jeg sover bedre. Tænker bedre.

5 dage tog det. 5 dage uden kød, brød, mælk og sukker. Så var jeg “back on track” efter flere år med lav energi og manglende motivation. Jeg tog hjem og var så glad og frisk, at jeg udgav 2 bøger – min krimi “Døde Mænd” og min lille morsomme “Fuck Det Pis” på de næste 3 måneder.

Jeg holder stadig stilen. Jeg er faldet af et par gange, men det er nemt at komme op igen – for jeg lever af mad, som gør mig så glad, at jeg sjældent kigger mig tilbage og ønsker noget andet.

02_food_3d_coverDet jeg oplevede, vil jeg også gerne give andre mulighed for at opleve. Derfor kommer “Mad, der gør glad” d. 14. juni hos din lokale bogpusher. Jeg har ikke gjort det alene. Et år er ikke nok til at kalde sig ekspert. Så jeg har allieret mig med nogle af tidens mest populære madbloggere.

 

– og nu må jeg forlade dig – jeg skal ud og lave bananpandekager til frokost!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »