test twh

Firmajulegaver? “Mad der gør glad” er sagen

10 ting der har givet mig succes
1. august 2016
Giv dine venner en gave – vær besværlig!
5. august 2016

Projektet med bogen der støtter Julemærkefonden er nu halvvejs. Halvdelen af oplaget er solgt og der er overført mere end 15.000 kroner til fonden, som står for julemærkehjemmene.

Rigtig mange privatpersoner har deltaget og støttet, købt bogen og brugt opskrifterne og fortalt om det på blogs og sociale medier.

Men som firma er det også muligt at støtte sagen – i kan købe et antal bøger og forære den til jeres medarbejdere til jul. På den måde støtter i både Julemærkefonden OG jeres medarbejdere, fordi bogen er fyldt med sunde og inspirerende opskrifter.

02_food_3d_cover

Alle opskrifterne er uden gluten, mælk og sukker og består af grøntsager, frugt, bær, kerner, nødder, bønner og linser – det vil sige mad, der er så upåvirket af bearbejdning som muligt og derfor ikke påvirker kroppen uhensigtsmæssigt.

Der er opskrifter til alle måltider, samt snacks, brød og desserter, så dem der vil inspireres kan blive det og dem som vil foretage en komplet u vending kan gøre det.

Bogen koster kr. 179,- men afhængigt af hvor mange dit firma aftager, finder vi en god julepris til jer.

Ring på tlf. 31351337 eller send en mail på mette@metteglargaard.dk og hør om mulighederne.

Hvis du er en enkeltperson, som bare gerne vil have dit eget eksemplar, så kan du få den her: Mad der gør glad

De bedste hilsner

Mette Glargaard

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »