test twh
Hvad egenomsorg ikke er
14. March 2017
3 ting du ikke skal gøre, hvis du er i tvivl om dit parforhold
21. March 2017
– sådan havde jeg engang en kæreste der sagde.
Han synes seriøst at sandaler skulle være forbudt.
Det gjorde mig mere ked af det end jeg ville være ved.
Jeg har nemlig smukke fødder. I alle de år hvor jeg følte mig grim og uelskelig, var der to ting jeg synes var smukke ved mig selv – eller måske ikke ligefrem smukke, men pæne – og det var mine hænder og fødder.
I dag er de stadig pæne og jeg tager mig godt af dem.
Du har måske set på f.eks. Instagram, at for mig er pedicure egenomsorg på højt plan og jeg giver mig selv en behandling med jævne mellemrum hos en sød og dygtig foddame, som vasker, masserer, peeler, klipper og cremer. Det er så dejligt.
Hvad står der på dit natbord?
På mit står der altid en Weleda Skin Food. Og hvis jeg lige synes mine hænder og fødder skal have lidt forkælelse, så cremer jeg dem med Skin Food som det sidste inden jeg lægger mig til at sove.
Udover at det føles skønt, så er duften helt vidunderlig og jeg kan dufte den stadig når jeg vågner.
Den er så drøj, at den holder i laaaang tid – der skal bare en lille “ærtestørrelse” i hånden, det er nok til begge fødder.
På særligt kolde dage kan jeg i øvrigt finde på at smøre mig med den på hænderne om morgenen, så de er godt beskyttet mod kulden.
Er du god ved dine fødder?
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »