test twh
6 grunde til at chokolade ER superfood
11. November 2015
Terapeutisk drømmetydning
2. December 2015

Skuespilleren_Poul__586450y
Som du sikkert ved, er jeg vokset op i en voldsomt dysfunktionel familie med druk, løgne, svigt og vold. Hvis du ikke ved det og vil vide mere, kan du læse om det i denne bog: Poul Glargaards datter

Når jeg taler med andre om emnet – både terapeuter og lægfolk, så er der altid et spørgsmål, der optager os “Hvad er det der gør, at vi kom ud “på den anden side”?” Dermed ikke sagt, at vi er færdige, hele, komplet sunde eller frelste, men at vi har følelsen og oplevelsen af at “Jeg er min egen herre, min egen lykkes smed, jeg er rigtig, jeg er god nok, jeg er elskelig, jeg elsker livet, jeg har sunde relationer og jeg kan håndtere ubehagelige mennesker, følelser og situationer på en måde, der ikke skader dem og mig.”

Svaret er: Følg glæden. Find ud af hvad der gør dig glad, oprigtigt glad – i det store og det små – og følg det, fyld dit liv med det, abonnér på det, insistér på det, søg det, saml på det – og saml på mennesker, der også gør det. Det lyder enkelt, men for rigtig mange er det svært og lige dér kan jeg være med til at give noget – for jeg er lidt af en glædeskvinde i dag.

Jeg har igennem længere tid gået og summet med min trang til at give videre, altså hvordan jeg bedst kunne give den viden og de redskaber videre, som jeg selv har fået og brugt. I ti år har jeg været psykoterapeut og hjulpet rigtig mange med indivuelle, parsessions og grupper, og jeg holder en del foredrag om emnet, og jeg gør det med mine bøger, men jeg vil gerne bredere ud. Jeg gør en del på min blog og min Facebookside – men tænk, hvis jeg kunne nå mange flere.

Noget af det vigtigste jeg har lært i de seneste 5 år er, at det er bedre at være flere, når vi skal give til flere. Så jeg har gået og tumlet med et talkshow koncept. For nyligt var jeg på Tenerife og møde Jacqueline Jensin, en meget glædesfyldt, stærk og inspirerende kvinde, og hun gav mig lige den sidste brik til puslespillet.

Resultatet er et mini-talkshow i 10 afsnit. Det første kommer tirsdag d. 12. januar 2016 og derefter kommer der et nyt afsnit hver uge i 10 uger. Talkshowet handler om at finde glæden, søge den, holde fast i den og jeg har inviteret 10 dejlige mennesker til at give deres bedste bud på det.

Jan Monrad, det dejlige menneske, skulle have været en af dem – men ganske få timer efter at vi havde talt om det og skulle til at planlægge hans interview, døde han desværre. Han gav så meget latter i sit liv og kunne helt sikkert have bidraget til glæden med sin visdom.

Men derudover er der masser af spændende mennesker med – jeg vil ikke afsløre dem her, men blot sige “Glæd dig”, for glæden får en stærk, hjælpende hånd i de første 3 måneder af 2016.

Hvis du ikke vil gå glip af alle de fantastiske talkshows, kan du følge mig på Facebook, abonnere på denne blog, (ude i siden står der “Follow this blog”, tryk på den) og abonnere på min kanal på Youtube, hvor videoerne kommer til at ligge.

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »