test twh

Følgerne af at være tæt på en narcissist

Jeg flygtede….fra hvad?
29. May 2021
Skal du til Mexico? Måske endda bo der?
2. December 2021

Der er alvorlige følger af at være tæt på en narcissist! Du kan blive psykisk nedbrudt og fysisk syg!

Med narcissisten bliver vi hjernevasket til altid at have fokus på dem og derfor kan vi glemme at se, hvad følgerne egentlig er af at have været tæt på en narcissist igennem længere tid.

Jeg har lavet en lille booklet om det – den er godt nok på engelsk, men sproget er let at forstå, så selvom dit engelske måske ikke er super prof, kan du sagtens have glæde af den.

Du kan hente den her: https://www.amazon.com/dp/B094HHP3RL

PS. Mariah Wolfe er mit engelske “pen name” – det jeg skriver under. Det gør jeg, fordi det er for svært for mange mennesker i USA at udtale og huske mit danske navn 🙂

Nogle af de symptomer der er på narcissistisk mishandling er, at du tvivler på dig selv, bliver isoleret, blivere mere og mere usynlig, dit selvværd bliver smadret og du føler, at lige meget hvad du gør, så er det ikke nok eller godt nok.

Jeg har beskrevet det hele i bogen, så det er nemt at overskue og du er MEGET velkommen til at dele linket her over, hele blogindlægget her eller selve bogen med lige så mange du har lyst til.

Hvis det stod til mig, ville den altid være gratis, men det tillader Amazon ikke.

Kender du nogen som taler engelsk, vil det være en god idé at dele med dem, for så kan de også dele med dem de kender!

Jeg håber den vil blive downloadet af mange mennesker og hjælpe endnu flere!

Pas på dig!

Mange varme tanker

Mette Glargaard

PPS. Jeg har gjort det nemmere at betale for sessions nu – mange i Danmark kan ikke lide Paypal, så det har jeg fjernet og indsat en nemmere løsning, som er lige så sikker og hvor du kan betale med dit kort.

Se mere her: Pris og tidsbestilling – Mette Glargaard

Jeg glæder mig til at tale med dig og hjælpe dig videre, så du ikke er underlagt de historier andre fortæller om dig – som vi VED ikke er sande. Du ER værd at elske. Du er særlig. Du ER unik. Du fortjener det bedste 💝

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »