test twh

Forfatterblog: Forfærdelig feedback

Glimt af Glargaard (7)
1. October 2015
Glimt af Glargaard (8)
7. October 2015

Anmeldelserne af ”Selvværd for begyndere” begyndte så småt at tikke ind. Jeg var rædselslagen for forfærdelig feedback!

Det var endnu i 2009 ikke så almindeligt selv at udgive, men jeg var simpelthen så utålmodig, at det med at sende bogen ind til et forlag og så vente 3 måneder bare for at få afslag, det havde jeg slet ikke mulighed for – jeg skulle have sovet på forlagets dørtrin og været den første hver dag, der kom ind af døren for at høre om der var nyt. Det var ikke holdbart, så jeg havde udgivet selv, fundet et trykkeri i Frederikshavn, der kunne trykke til mig og ringet rundt og fundet ud af hvordan man udgiver en bog.

Måske fordi det ikke var så almindeligt at selvudgive dengang, var der langt flere aviser og magasiner, som anmeldte bogen eller omtalte den.

Anmeldelserne var mere end flotte, de var overstrømmende. Og jeg troede ikke på dem. ”Det er bare noget de siger, fordi de har fået bogen gratis!” I virkeligheden en dybt respektløs tilgang til både min egen kunnen og anmeldernes integritet.

De fleste magasiner havde 2-3 måneders deadline og derfor gik der lidt før anmeldelserne blev offentliggjort – men det blev et boom. Med et slag, havde jeg ikke bare udgivet en bog. Jeg havde udgivet en bog, der virkelig manglede på markedet, som var let tilgængelig og konkret, med masser af eksempler og øvelser. En bog som blev en kæmpe succes. I løbet af nogle få måneder kom der så mange bestillinger på bogen, at jeg næsten fik stress over at skulle distribuere ved siden af at jeg havde min klinik som terapeut.

Jeg begyndte at få emails fra læsere, som skrev takkebreve til mig, fordi jeg havde udgivet bogen. Den gjorde en forskel i andre menneskers liv. Det var det vildeste rush ever – at mærke, at jeg kunne gøre en forskel. Hjælpe mennesker på afstand med deres udfordringer.

Jeg måtte trykke et oplag mere – og et til – og fik sat de to bedste anmeldelser på forsiden af bogen og nogle af læsernes udtalelser på bagsiden.

I næste indlæg kan du læse om de kæmpestore fejl jeg begik i markedsføringen af ”Selvværd for begyndere”.

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »