test twh
Du ER bare ikke så vigtig som mig!
9. juni 2015
Når krisen er værre end vi mærker
11. juni 2015

I rigtig mange af mine forhold til mænd, har jeg været den der arbejdede for sagen. Jeg tog initiativ. Jeg flirtede. Jeg lagde an på. Jeg skrev søde beskeder. Jeg inviterede. jeg fik ting til at virke, jeg planlagde, jeg fixede, malede, snakkede, sexede, kokkererede, luftede, gav mig, undskyldte og forklarede.

Sammenkogt bliver det til den ret der hedder “Jeg skal GØRE mig værdifuld og værd at elske. Jeg er det ikke bare fordi jeg er til i verden.”

Jeg kunne simpelthen ikke holde op med at være den der “sørgede for”, for jeg bildte mig ind, at jeg så ville miste. At hvis jeg forventede, stillede krav, ønskede mig, så ville jeg blive forladt og være uelsket.

Så derfor tog jeg – gang på gang – en mand i kraven og kyssede ham, jagtede ham, fik ham til at føle sig elsket og lækker – uden at han behøvede at give noget som helst igen.

Hver gang jeg var bange, i tvivl, usikker eller følte at jeg ikke vidste, hvor vi var på vej hen, så gav jeg mig til at fixe det: Hvis nu HAN føler sig elsket og sikker, så kommer JEG til at føle det. Men sådan var det ikke. Jeg kom til at føle mig taget for givet. Og jeg sendte et klart signal om, at “her behøver du ikke gøre dig umage, jeg forventer ingenting.”

Jeg har ALDRIG oplevet, at en mand har jagtet mig – de har ikke nået at opdage hvad der ramte dem, før de var fanget ind af mig.

Det er et mønster der fører lige lukt i helvede! Hvorfor? Fordi du HVER gang du er i et forhold, på et tidspunkt vil kigge på ham og tænke “Når jeg nu gør alt det, hvorfor får jeg så ingenting tilbage? Han er en skiderik!”
– men du er gal på den, hvis du tror det er ham den er gal med. Du har jo selv vist ham, hvordan han skal behandle dig!

Så hvad er løsningen? Jeg tænkte nok, at du ville spørge 🙂

Luk øjnene, træk vejret dybt og forestil dig, hvordan du ville behandle dig selv, hvis du var et menneske, der fortjente kærlighed – oprigtig, dyb, uselvisk kærlighed. Hvordan ville du behandle dig selv lige nu? Sammen med en mand? Hvis angsten var væk, hvordan ville du så opføre dig? Hvad ville du forvente?

Du ville ikke blive en bitch, men en kærlighedsfyldt gudinde, der fortjener al det bedste i verden og modtager det som det naturligste i verden – og derfor giver igen. Ja, giver IGEN – ikke “starter med at give, for at se om jeg kan få ham til at elske mig”.

Når du behandler dig som en der fortjener kærlighed, så sender du et signal til verden og potentielle partnere om, at du er sådan en – så du vil tiltrække en anden type mand.

Dine gamle mønstre vil stikke hovedet op og spørge hvor du bliver af og forsøge at skræmme dig, men bare se, at de er der og at du ikke længere behæver lade dig styre af dem!

God arbejdslyst!

Mette
www.metteglargaard.dk

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »