test twh

Har du hørt om tryllemidlet grøntsager?

Et brev til menigheden
12. august 2012
Hvad er familie?
13. september 2012

Jeg spiser grøntsager! Det er helt nyt i mit liv og jeg fortæller begejstret om det til alle der gider høre om det.

Jeg så filmen: “Fat, sick and nearly dead” og tænkte, at selvom jeg ikke skal tabe mig, så lød det virkelig indbydende og jeg kunne se på deltagernes ansigter, at de var glade og sunde.

Så jeg gik i gang. Nu er jeg jo ikke døden nær på nogen måde (så vidt jeg ved), men jeg har ind imellem symptomer på min stofskiftesygdom selvom jeg er “rask” og det var fantastisk, hvad der skete.
De 2 værste symptomer der er tilbage er, at jeg ikke kan række ud og tage noget med venstre hånd uden at den begynder at ryste (Nej, jeg aner ikke hvorfor) og så hjertebanken, når jeg har spist. (Ja, jeg er blevet checket i hoved og røv)

Efter en uge på juicefesten var begge symptomer fuldstændig – jeg siger det lige igen: FULDSTÆNDIG – væk.

Jeg er ligeglad med hvorfor, but this shit works!

Derfor – hvis du har lyst til at prøve, så har jeg lavet en guide til dig her, som du kan lade dig inspirere af. Den er gratis – selvfølgelig – for dette er ikke mit kompetenceområde.

Download PDF filen her: Grøntsagsfesten

PS. Husk at når du laver juice med frugt, ryger fibrene væk sammen med frugtkødet og dem har du brug for, ellers kunne du ligeså godt drikke sukker. Så lav smoothies i stedet, hvor det som giver den tykke konsistens, er “kødet” fra frugten og grøntsagerne.
Se eventuelt “Fed up” http://www.imdb.com/title/tt2381335/

Rigtig god fornøjelse – vi ses i den grønne himmel 😉

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »