test twh
To mennesker på en strand uden en kluns
16. juni 2017
Det bevidste parforhold – tør du det?
19. juni 2017

Når jeg ligger der på stranden, så er der nogle gange nogen der sidder på en bænk i nærheden, fuldt påklædt. Jeg tænker at de nyder synet eller ønsker at de var modige nok til at komme ned og hygge sig med os andre.

Ind imellem ser jeg, at de sidder og taler i telefon. Og en enkelt gang har jeg set én, som talte, mens han drejede hovedet fra side til side ganske langsomt. Jeg er ret sikker på, at han filmede os der lå der og nød solen. Heldigvis er der et par stykker på stranden, som passer på os og rejser sig og går op og siger noget til “suspekte” telefonbrugere.

Pointen kommer – jeg skal lige nævne et andet eksempel.

Da jeg skulle lave det her tema, var en del af min frygt, at “nogen” ude i verden skulle bruge mine skriverier som grundlag for deres egen seksualitet. Altså sidde og gokke den af til det jeg har skrevet. Det brød jeg mig ikke om.

Som sædvanlig – det er sådan jeg håndtere næsten alt hvad der er svært – så taler jeg højt om det til andre, så jeg kan få deres input og spejling til min egen refleksion. Således også med dette.

Og der har været mange forskellige blandede reaktioner. Men den som gjorde udslaget var faktisk én der sagde “Ja, og hvad så? Kan du ikke glæde dig over at dine skriverier skaber glæde og lyst i et andet menneskes liv? Kan du eventuelt smile over, at en eller anden mand sidder og får sig en dejlig spiller, fordi du skriver noget om dig selv?!” Den udtalelse gjorde noget ved mig og jeg lagde den i en gryde i mig og lod den simre.

Min refleksion er, at nej, det kan jeg ikke. Det vil jeg ikke. Folk må gøre lige hvad de vil – det blander jeg mig ikke i, MEN de skal fandengalemig ikke seksualisere min nøgne krop, mine ord eller mine skriverier uden min tilladelse. DET ER ET OVERGREB!

Jeg er skideligeglad med at jeg aldrig får det at vide. At de gør det i hemmelighed.

Ham med telefonen går hjem og bruger mig som gokkesok, og det er der sikkert også andre der gør. Og det er IKKE ok. Jeg har IKKE valgt at være objekt for dem. Når vi seksualiserer andre, som ikke har sagt aktivt ja til at blive seksualiseret, så ER DET ET OVERGREB!

Så nej, jeg hverken skal eller vil glæde mig over at en eller anden får sig en spiller på min bekostning. Det er ikke ok. Vi må ikke seksualisere mennesker, der ikke har givet os lov til at seksualiere. Slut. Længere er den ikke. Glæd dig over din egen nydelse uden et objekt – og lad mig – og andre – nyde min nøgenhed og min ærlighed og åbenhed UDEN at jeg skal være bange for at blive seksualiseret.

Tak…

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »