test twh
Træk vejret – det fedeste terapeutiske quickfix
18. november 2016
Farvel blærebetændelse!
1. februar 2017

Dette indlæg handler både om Herpes A og B.

Min mor havde forkølelsessår på læberne. Det fik jeg også. I en tidlig alder kan jeg huske at smøre zinksalve på mine forkølelsessår. Ikke at det hjalp noget særligt, men det var det vi gjorde.

Som voksen mødte jeg en veninde, der havde Herpes-du-ved-nok og vi talte om hvor træls det var. Ofte udløst af stress; nye situationer, ny relation, nye forventninger – det var som om både herpes A og B blev trigget af følelser.

Jeg begyndte at bruge Zovir og Zovirax og de andre lægemiddelindustri præparater. Ikke at det gjorde nogen forskel over hovedet – heller ikke selvom jeg smurte allerede, når jeg mærkede prikken. Min venindes erfaring var den samme med hendes Herpes-for-neden.

Det er en af de sygdomme jeg har været MEST bange for – jeg har faktisk trukket mig tidligt i et datingforløb, fordi han indrømmede at have Herpes Genitalis. Øv.

SÅ skete der noget – helt vildt. Min veninde fandt et middel i en helsekostbutik. Med vanlig Mette-iver researchede jeg midlet og fandt ud af, at mennesker over hele verden slap af med herpes – begge typer – ved at tage det her middel.

Hun begyndte at tage det – og det virkede! Jeg begyndte at tage det – og det virkede.

Der er ingen medikamenter involveret. Som i så utroligt mange andre historier om sygdom og heling, bliver medicinalindustrien snydt for profit. Det er en aminosyre. Det vil sige, at det er noget vi har i kroppen i forvejen, men folk der har fået bakterien Herpes, har mindre end andre – og for meget af aminosyren Arginin. (PS. Særlig information til det danske folk: Kornprodukter indeholder høje mængder af Arginin. Don’t do it!)

Vi kan ikke selv danne den – så vi skal have den via kosttilskud. Eller fødevarer. Der er L-lysine i bananer. Jeg HAR prøvet at spise ekstremt mange bananer, når jeg fik Herpes, men der er åbenbart for lidt i, for det virkede ikke.

Men piller med L-lysine virkede!!!!

Jeg begyndte at tage Lysin tabletter for 15 år siden og efter et par år, hvor jeg havde taget dem hver gang jeg havde et udbrud, så forsvandt min Herpes simpelthen. Jeg har ikke haft Herpes i udbrud i de sidste 10 år.

LIGE så snart jeg mærkede prikken, tog jeg 2 tabletter og derefter 2 stk. 3 gange om dagen indtil symptomerne var helt væk. Så stoppede jeg.

Min veninde tog dem på samme måde, men i perioder, hvor hun havde stress på følelserne, tog hun 1 stk to gange om dagen forebyggende.

Køb L-lysin tabletter her.

Senere har jeg hørt, at C-vitamin støtter kroppens optagelse af L-lysine, så du får lige et link til brusetabletter med C vitamin – hvis dine udbrud er slemme, er det nok en god idé at vælge med C, ellers uden. Et glas med vand, en brusetablet og det bruger du til at skylle L-lysin ned med.

Her er brusetabletter med C vitamin

Så – ud med medicin kemi – og ind med naturen – det virker. God fornøjelse.

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »