test twh

Jeg gider ikke bage brød, sådan snyder jeg

Den frækkeste morgenmad i verdenshistorien
23. March 2017
Hvad nu hvis det ER mig, der ser forkert?
3. April 2017

Jeg er ikke så vild med knækbrød – og så er jeg doven og gider ikke for meget besvær i min madlavning.

Så her er måden jeg “snyder” på og laver lækkert “brød”: Jeg køber en palæo brødblanding eller knækbrødsblanding – det vil sige en blanding, hvor der KUN er kerner og nødder i. (Netto har dem ind imellem på tilbud)
Putter det i en skål med 4 æg, 1/2 dl olivenolie, en teske salt, en skefuld honning – og rører godt.

Lægger et bagepapir på en bageplade, hælder massen ud og fordeler den jævnt og lægger så et bagepapir ovenpå igen – det lægger jeg på, ligesom man sætter tapet op – ingen lufthuller.
Bagepapir på toppen gør at begge sider bliver ens under bagningen.

Stikker pladen i en forvarmet ovn på 160 grader og giver “brødet” 20-25 minutter.

Lige når det kommer ud, tager jeg det øverste bagepapir af og skærer brødet ud i passende skiver og når de er kølet af, putter jeg dem i en boks og stiller brødet på køl. Jeg spiser i øvrigt maks en skive om dagen – enten med hjemmelavet nutella (uden mælk og sukker) eller hummus eller vegansk smøreost lavet på cashewnødder.

Det er supernemt og smager fantastisk. Dem på billedet er Urtekrams knækbrødsblanding, som bliver til lækre bløde skiver med smag og knas

Velbekomme!

PS. Opskriften på nutella uden mælk og sukker og ost af cashewnødder, ligger i kurset her: http://metteglargaard.dk/sund-smuk-og-glad/ (nedsat pris i denne måned)

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »