test twh

Jeg har lavet flere videoer om narcissisme!

Elsker du rynker? Nej?
17. februar 2020
Grænseløs
27. maj 2021

Jeg ved at videoer er hjælpsomme! At der sidder rigtig mange danskere, der har været i kløerne på en narcissist og har brug for hjælp!

Jeg er nu i gang med at lave flere videoer om narcissisme. Du kan se dem her: Narcissisme playliste

Hvis du synes det er hjælpsomt og gerne vil have flere – gratis, så skal du abonnere på kanalen – jo flere der abonnerer, jo bedre. Tryk på den røde “Abonnér”-knap – du får ingen spam mails og lignende, bare rolig – det er kun en tilkendegivelse af at du synes kanalen er god og når du logger ind på Youtube, får du besked om at der er nye videoer, hvis der er det. Planen er at lave et helt forløb med heling til dig der har været tæt på en narcissist.

Skulle du have brug for noget på dansk, så kan du med fordel anskaffe dig bogen her: “Narcissister i familien, i parforholdet, og på arbejdspladsen”

Den er fyldt med eksempler, historier, tips og værktøjer, der gør det nemmere at komme ud på den anden side.

Hvis du mangler en video om noget specifikt, som du ikke kan finde på kanalen, så skriv til mig på mette@metteglargaard.dk og fortæl hvad din udfordring er, så skriver jeg det på listen over nye videoer.

Et af de spørgsmål jeg oftest får er “Hvordan holder jeg op med at hoppe på limpinden og blive ophidset over narcissistens rablende gale adfærd?” og det har jeg beskrevet i bogen.

Jeg har også skrevet et helt kapitel om hvordan du kan være forælder til et barn, når den anden forælder er narcissistisk – for det kan være noget af en udfordring!

I øvrigt kommer jeg lige i tanker om, at jeg har sat prisen ned på mit online foredrag for voksne børn af narcissister – det finder du her: Online foredrag for voksne børn af narcissister til kun 49 kroner resten af året.

God arbejdslyst! Pas på dig, du er vigtig!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »