test twh
Jeg slog en mand ihjel…
19. juni 2015
At leve som Nutritar – den fedeste livsstil ever!
27. juni 2015

Mette 2003

Startede på 73,4 kilo d. 28/4, da jeg tog til USA og nu er jeg på 68,8 – og det er den absolut mindste bonus ved at skifte livsstil.
Jeg havde accepteret min krop, men jeg synes alligevel det er lækkert, at jeg taber mig.

Mette 2003

Mette og far 2003

Jeg vejede 60 kilo, da jeg mødte min eksmand i 2003, tog 3 kilo på den sommer inden jeg blev gift – mest på grund af min eks-svigermors fantastiske evner i et køkken – og et par år senere fik jeg konstateret Graves – på dansk hedder den Basedow – en autoimmun stofskiftesygdom med forhøjet stofskifte (PS. Der er RIGTIG mange omsorgssvigtede, der oplever at få muskel- og stofskiftesygdomme!) og medicinen gjorde, at jeg på 14 dage tog 15 kilo på, og kom til at veje 78 kilo.

 

 

Mette 2006

Mette 2006

Jeg nåede op på 80 kilo og følte mig tung og træt og brød mig slet ikke om at se mig selv på billeder.

Jeg prøvede suppekure, kartoffelkure og alt muligt andet – og tabte mig – og tog det hele på igen.
Hovedårsagen var, at jeg ikke kiggede på det der var mest stressende – jeg var ikke glad, jeg var i en kamp for at overleve. Min eksmand var også blevet stor – 125 kilo og sofaen, fjernsynet og slik til mig og øl til ham fyldte næsten hver aften.

Lægen på Ålborg endokrinologiske afdeling, sagde til mig, at jeg godt kunne opgive at tabe mig – udover Graves, var jeg passeret de 40, så det var stort set umuligt.

 

Mette_2013

Mette 2013

Da jeg besluttede at blive skilt og kom til København, så jeg filmen “Fat, sick and nearly dead” – og vågnede til dåd.

Jeg ville også have sådan en lækker glød i ansigtet, så jeg tog en grøntsagssmoothiekur på ti dage – og tabte 8 kilo – som jeg ikke tog på igen, selvom jeg spiste usundt efter kuren.

Siden har jeg ligget og svinget på 72-74 og det har jeg accepteret og levet med og haft det godt med. Marilyn Monroe var erotisk buttet og det var jeg også – mums!

 

 

 

 

Mette 2015

Mette 2015

Men nu taber jeg mig altså – stik mod hvad lægerne siger. Det har været en lang proces – og det SKAL DET VÆRE – for store forandringer skal vores hjerne have tid til omstille sig til.

½-1 kilo om ugen er fantastisk – jeg gør ikke noget for det, men jeg FÅR lyst til at bevæge mig mere end før. Jeg FÅR lyst til at hjælpe processen på vej og stramme op hist og her – for jeg kan se, at jeg taber mig.

Og så er jeg naturligvis spændt på, hvor min vægt stabiliserer sig. Jeg tror ikke jeg kommer ned på 60 kilo – og det er helt ok – jeg synes jeg ser lidt tynd ud, når jeg kigger på billeder af mig selv fra dengang, men 63-65 kilo ville være fantastisk.

Nogle af de andre fordele er, at jeg er gladere, har mere energi, sover bedre, har mere stabilt blodsukker igennem dagen – og har tabt mig så meget, at jeg snart er nødt til at gå ud og købe noget nyt tøj 😉

Det’ ikk’ så ringe!

OPDATERING d. 28/9-2015: Jeg ligger nu stabilt på ca. 64 kilo og det er et rigtig godt sted at være. Det betyder at jeg har tabt lige under ti kilo på 4 måneder – uden at sulte eller savne noget =D

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »