test twh
Et skridt af gangen i den rigtige retning er en succes
2. juli 2017
Passivt aggressive mennesker – sådan genkender du dem
7. juli 2017

De seneste 10 år har jeg haft svært ved at læse. Det er i øvrigt også frygtelig skamfuldt. Jeg kan starte på en bog og efter en side ved jeg bare, at det går ikke. Mig. Som havde læst alle bøger på børnebiblioteket, inden jeg var 12.

Der er rigtig mange, som har idéer til hvad det kan skyldes. Det er nok PTSD. Det er nok Facebook. Det er nok det at alting skal gå så stærkt. Det er nok….

Min egen teori er, at det er mit underbevidste, der gerne vil have mig til at leve ude i livet, hvor mennesker danser, griner, krammer og fester, men fordi jeg ikke har kendt så mange der gjorde det, har jeg fået for lidt af det. Jeg har i mange år levet i bøgerne.

Men nu er mit liv forandret. Jeg vil stadig gerne have meget mere fællesskab om projekter (Kan man blive fåreavler eller bønnemoster i et kooperativ for en sommer?), men jeg har meget latter, kram, dans og fest allerede.

Og derfor skal bøgerne have et forsøg her i sommer. Jeg har omhyggeligt udvalgt en liste af forfattere, som jeg VED kan skrive gode bøger i den lette ende uden at det bliver ren kliché.

Jeg henter dem på biblioteket i næste uge og tager dem med i sommerlandet – jeg får jævnligt tilbud om at komme med/tilbringe et par dage af forskellige mennesker, og det sætter jeg stor pris på – godt selskab, ro og hygge med latterfyldte grillaftner og dage med bøger på en drømmeseng.

Du får lige min liste, hvis du skulle have lyst til at lade dig inspirere.

Og har du et bål med mange dejlige mennesker og en guitar, så kigger jeg forbi! 🙂

God sommer!


Mettes sommerbogliste

Erindring om kærlighed
af Kirsten Thorup

Endnu er der håb
af Karin Wahlberg

En ny tid
af Ida Jessen

Brobyggerne (Det Store Århundrede, nr. 1)
af Jan Guillou

Dronningen af Saba & Kong Salomon
af Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Thomasines frihed
af Maria Helleberg

Hvor fire veje mødes
af Tommi Kinnunen

G – Det brænder på Ramblaen i Barcelona
af Daniel Sánchez Pardos

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »