test twh
Du er måske følelsesmæssigt umoden?
4. May 2017
Mettes Hjørner med Alexander Behrang Keshtkar
9. May 2017

Som far og mor, så datter.

Eller…ikke helt. For godt nok løj jeg værre end en junkie med abstinenser – og uden at få noget for det, men jeg kunne mærke, at der var noget galt.

Helt

galt!

I starten af tyverne var jeg ensom, følte mig forkert, troede andre var ude efter mig, og løj om alt muligt – stort som småt.

Jeg vidste godt, at noget ikke var som det skulle være – men jeg kunne ikke sætte fingeren på HVAD der var galt. Det er ligesom at få øje på noget ud af øjenkrogen og når man vender sig og kigger, er det væk.

Sådan er det for rigtig mange danske unge. Men de spiller spillet og først langt senere i livet, har de mod til at kigge på hvad det egentlig var der var galt.

Hvornår vidste du, at der var noget galt? Hvilke tegn kan du se tilbage på, som uden tvivl var indikatorer på, at “something was rotten”?

I mere end 20 år har jeg arbejdet med alle de store og små temaer, der har fyldt mit liv – og mine forhold til andre. Jeg er ude på den anden side. Jeg elsker mig. Dybt og inderligt.

Jeg er åben omkring hvad jeg har oplevet, hvad det har gjort ved mig og hvad jeg har gjort ved det. Fordi jeg gerne vil inspirere. Være rollemodel. Det bliver vi, når vi åbner op og fortæller og tager ansvar.

For at kunne det, er vi nødt til at vide hvad der er galt.

Jeg har lavet 6 bundhamrende ærlige videoer, hvor jeg kort fortæller om måder jeg blev fucket op på og hvad der har betydet i mit liv.

Den første er om løgn. Du kan se den ved at klikke her: http://metteglargaard.dk/ss/ – det koster ikke noget.

Jeg håber du bliver inspireret!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »