test twh
Et år med plantebaseret mad – og et nyt liv!
11. maj 2016
Lad os frigive alle stoffer
15. maj 2016
Helt tilbage fra min første bog “Selvværd for begyndere” over “Poul Glargaards datter” til “Døde Mænd” har temaet for mine bøger, artikler, foredrag, workshops og grupper været “At vokse op i en dysfunktionel familie og komme ud på den anden side”.
Selv kogebogen der kommer i juni, er et resultat af det til stadighed igangværende arbejde, der handler om at skabe det gode liv med en tung bagage. Alt hvad jeg siger, alt hvad jeg gør – har rod i det (Tak, Julie, for at minde mig om det) og alt giver mening set i den kontekst.
Da jeg interviewede Stephanie Star til Mettes Hjørner, var der f.eks. en del, der afmeldte fra mit nyhedsbrev fordi de ikke synes det var relevant for mennesker med en tung bagage.
tumblr_o04msbyWYx1v3t9juo1_1280
Jeg synes det er TOPRELEVANT! Stephanie er en ener – hun stikker ud, hun er sig selv og uanset om du er enig i hendes livsvalg eller ej, er hun ligeglad – hun står ved sig selv – og DET er så fantastisk inspirerende. noget af det der er sværest at finde tilbage til, når man er vokset op i en familie med uhensigtsmæssige mønstre. Det er ok ikke at blive inspireret. Det er ok at vælge det fra, fordi det ikke giver mening. Men det er ikke rigtigt, at det ikke er relevant for emnet “At overleve og finde hjem til sig selv”.
Jeg vil gerne medgive, at jeg måske ikke har været dygtig nok til at formidle hvordan JEG synes det var relevant 🙂
Jeg skal øve mig i at være skarpere til at fortælle, hvordan jeg ser noget som værende relevant, så du måske kan se det jeg viser dig på en ny måde – og måske blive inspireret af noget du ellers ikke havde tænkt ville inspirere dig.
D. 31. maj interviewer jeg Camilla Kjems, chefredaktør på Femina, om seksuelle tabuer og når du ser det, vil du garanteret kunne se relevansen i forhold til temaet.
Jeg vender tilbage og fortæller mere om at samle trådene, så der hen over det næste stykke tid vil danne sig et tydeligere billede af budskabet og vejen! Jeg vender også tilbage med bidder af min egen historie, hvor jeg belyser årsag og konsekvens på nogle af de uhensigtsmæssige mønstre, som 70% af alle danske familier har.
Hvis du vil være sikker på at modtage disse ting, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.
Hav en skøn og fantastisk dag – pas på dig, du er unik.
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »