test twh

Jeg ved ikke hvad jeg vil have, så kan du…

Det bevidste parforhold – tør du det?
19. juni 2017
Jeg er bange for at være afhængig
21. juni 2017

Som jeg har sagt i et tidligere blogindlæg, så kunne jeg ikke mærke hvad jeg ville have og jeg kunne slet ikke skabe kontakt til min krop. Der var bare lukket. Da jeg oprindeligt lukkede af for smerten i opvæksten, fik jeg også lukket for de rare følelser og fornemmelser. Sådan er det.

Nu ved jeg hvad jeg vil. Og jeg elsker at sige det højt – for det viser sig oftest, at andre er interesseret i at hjælpe med det. Også i sengen.

Men hvis du ikke er der, så kan du starte med at sige det.

Simpelthen. Sig: “Jeg kan ikke mærke mig selv, så jeg kan ikke fortælle dig hvad jeg gerne vil. Men jeg kan fortælle dig hvad jeg ikke vil, så kan vi sammen tage på en udforskningsrejse, hvor vi trykker, stryger, kysser, aer, bider, nusser, holder, slikker og ånder på hinanden? Med god tid til at mærke og uden skam, når vi mærker at der er noget vi kan lide eller ikke lide og får sagt det højt.”

Vis din partner det her blogindlæg og spørg dem, om de vil være med til at eksperimentere.

Jeg var heldig – jeg løb ind i en mand, som netop elskede eksperimentet og kunne rumme alt hvad der dukkede op.

Det alene kunne jeg tale om i timevis – MEN – en ting står tydeligt, som jeg føler er en vigtig ting:

Jeg har svært at ligge stille og tage imod og slappe af. Jeg skal stadig minde mig selv om det. At det må jeg godt. Jeg behøver ikke gå i porno-mode og vride mig og skrige og råbe. Og gæt hvad der så sker?

Når jeg slår hjernen HELT fra og slipper skammen opg forventningerne og “burde”, så tager min krop over. Den er MEGET klogere end min hjerne på det område. (Og mange andre områder der skal heles, men det er en anden snak, som du må hoppe på nyhedsbrevet for at høre mere om)

Kroppen vil gerne vise, hvad der er godt og kalde på manden, vise ham hvad han kan gøre for at glæde mig. Og den der kliché med at kvinden er porten til paradis og manden er nøglen der åbner døren, det er så sandt som det er sagt. Det lyder måske corny i dine ører – og det må det gerne, det giver ingen skam i mig – men det er sådan det føles. Jeg er porten til paradis og min skat er nøglen der lukker porten op. Og hvis du ikke har prøvet at have det sådan, så går du virkelig glip af noget.

Det er ikke nemt. Der er meget smerte og skam der skal slippes. Mange grænser der skal sættes. Mange eksperimenter, der skal udføres. Meget i mig der skal mærkes og undersøges.

Men det er hele turen værd. Hver en tåre jeg har grædt, hver en skam jeg har sluppet, hvert et ord der er blevet sagt.

Tænk engang. Der var engang hvor jeg sagde “Sex er ikke vigtigt overhovedet!”

Det er det. Det er PISSEVIGTIGT.

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »