test twh
Tip: Sådan bliver du en stærk Pokemon gamer
20. juli 2016
Jeg skal giftes – fordi vi passer på hinanden i fredstid
29. juli 2016
Ja, det forstår jeg godt, men du skal vide, at det er umuligt. Du skal være en sociopatisk kamelæon og slå knuder på dig selv hvert sekund i selskab med andre, hvis det skal være bare nogenlunde muligt. Med andre ord – uautentisk.
Fordi mennesker er forskellige, elsker vi ikke de samme. Du kan enten blive usynlig – så er der ingen der hader dig, men heller ingen elsker dig for den du virkelig er – eller du kan vælge at være tydelig og så VIL der være nogen som synes du er en klaphat – og nogle som elsker dig – lige præcis, fordi du er den du er, med alt hvad der er dig.
terapi
Hvis du vil have min holdning – så har jeg forsøgt at være usynlig det meste af mit liv og det har været rigtig dårligt for mig. Når jeg så i små portioner blev tydelig, var det ofte med vrede eller offermentalitet – det giver ikke rigtig noget på kærlighedskontoen, kan jeg godt afsløre…
At være tydelig betyder, at der er nogle mennesker, som synes jeg er en latterlig idiot – og det MÅ DE GODT – for jeg skal ikke elskes af alle – kun dem der er tæt på mig og som rent faktisk synes jeg er cool, når jeg er mig selv – ligesom jeg synes de er cool, når de er sig selv.
Rejsen starter dér hvor du lærer dig selv at kende og begynder at elske dig selv – som uperfekt. Med alt hvad der er dig. Du kan ikke forandre det. Du kan kun ændre det du gør, ikke den du er, så accept er vejen frem.
Når du kan bære dit eget uperfekte, så kan du også bære at andre ser dit uperfekte og mener noget om det – uden at det gør dig mindre værd i dine egne øjne.
Prøv lige at lukke øjnene, træk vejret dybt og mærk hvordan det ville føles – fedt, ikke?!
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »