test twh

Juicer fra “Mad, der gør glad”.

Sådan dræber du drama
23. maj 2016
Smid vennerne ud!
27. maj 2016

Juicer er hot – stadig. De forfrisker, støtter, booster og kærtegner det indre af din krop. Vi ved, at mange elsker juicer og endnu flere vil gerne prøve juicer, men er i tvivl om, hvordan de kommer i gang. Derfor har vi taget nogle lette og spændende juicer med i bogen, som smager fantastisk og giver energi og glæde til krop og sjæl.

Noget af det jeg oplevede i min egen transformation fra træt og overvægtig, til glad og sund var, at juice er en af de bedste vitaminpiller overhovedet. Og især økologisk juice. Jeg kan ikke smage forskel, men jeg kan mærke forskel. Der er bare mere gods i en økologisk juice, siger min krop!

Udover juicer, er der også smoothies med superfood i “Mad, der gør glad” – et endnu delvist uudforsket område i Danmark, men i Californien, hvor jeg startede min nye livsstil med hjælp fra en veninde, bruger de superfood hele tiden. Økologisk juice er den let tilgængelige version af superfood – økologisk frugt og grønt indeholder mere næring og færre pesticider og hjælper derfor vores krops immunsystem.

Så bogen giver dig mulighed for at starte med det der er lettere tilgængeligt, men også at afprøve opskrifter med superfood fra regnskove over hele verden.

Superfood betyder, at der er mere næring pr. gram end i andre fødevarer. Chia er en af de ingredienser, som er begyndt at være kendt herhjemme, så vi har valgt at medtage både juice med chia og en “youghurt” lavet med cashewnødder og chia.

blogpic2

Opskrift på juicen her er leveret af Annette Saron

Bogen kommer d. 14. juni hos alle boghandlere – både de fysiske og dem på internettet.

Du kan læse mere om bogen her, få en invitation til bogrelease og forudbestille “Mad, der gør glad”.

Velbekomme!

 

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »