test twh
Jeg samler trådene
13. maj 2016
Lykkelige mennesker spiser sundt
17. maj 2016

Da jeg var teenager blev jeg optaget i en satankult. Før det havde jeg allerede røget hash, pot og taget opium og gas. Det var fedt at komme væk fra smerten. Jeg tænkte ikke på det som at komme væk fra smerten, men det var det jeg ville. Jeg ville være ligeglad.
I kulten tog vi LSD mange gange og et af medlemmerne tog også heroin.

Fra jeg var 16 til jeg var 21 tog jeg ALT hvad jeg kunne få fingre i – og Steen Larris’ bog om naturlige hallucinogener var min bibel. Jeg åd mig gennem klatreplanter, natskygge, digitalis og adskillige typer kaktus, der for det mest blot forårsagede voldsom opkastning.

Danmark diskuterer med jævne mellemrum om vi skal frigive det andet eller det andet. om det kan helbrede eller skade mere end det helbreder. Men problemet er ikke stoffet.

Vi kan frigive hele balladen. Virkelig. Hvis vi samtidig gør det ulovligt at fucke sine børn op og ikke give dem kærlighed og nærvær.

Læs artiklen her og se, at det ikke er stofferne der er problemet.

http://www.huffingtonpost.com/…/the-real-cause-of-addicti_b…

Billedet forestiller Mette, 19 år og vred på verden.

heks-18

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »