test twh
Går en terapeut i terapi?
11. maj 2017
Hele juni måned taler jeg om sex og skam
18. maj 2017

Personlig udvikling handler ikke bare om det indre, men også om det ydre. Det hele menneske. Følelser, relationer, tanker, krop, motion, kost og selvbillede.

Jeg har altid følt mig grim. Som i virkelig grim. Uelskeligt grim.

Da jeg flyttede tilbage til København fra Nordjylland i 2011, fik jeg kontakt til Bibbi Bergholdt, stylist for Folketinget og masser af kendte stjerner. Hun tog mig kærligt under sine vinger og var min skønhedsmentor i flere år. Pragtfulde ting lærte hun mig. Som “Man må gerne kunne se udenpå, hvor smuk du er indeni!”

Ligesom du vil have det bedste ud af dit indre, (og det er jo ikke overfladisk og forfængeligt, vel?) så må du gerne ønske dig at få det bedste ud af dit ydre.

Ikke for andres skyld, men for DIN skyld. Fordi DU vil føle dig smuk i dine egne øjne. Med og uden make up. Hele vores selvbillede har lidt, når vi er vokset op i en dysfunktionel familie.

Sidste år mødte jeg Jeanett Ørtoft, som er stylist for stjernerne og laver de herligste make overs. Hun og jeg fik den idé at lave en særudgave af Mettes Hjørner, hvor hun viser, hvordan man kan lægge en make up og fremhæve det bedste i ens ansigt.

Du kan finde Jeanett hos www.salonhalo.dk – alle produkterne i videoen er fra LR!

En pudsig lille detalje er, at det i de sidste år har været mere grænseoverskridende for mig, at hengive mig til udvendig skønhedspleje, end at fortælle om terapi – det er på en måde gjort så grimt at få det bedste ud af det vi har. Det bliver med det samme kædet sammen med at “så synes hun nok ikke, at hun er smuk nok i sig selv.” Skamfuldt. Lad os dræbe skammen og hylde alt der giver os glæde. Nu!

Også en lækker make up!

Udsendelsen med Jeanett Ørtoft kan du se her:

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »