test twh

Lykkelige mennesker spiser sundt

Lad os frigive alle stoffer
15. maj 2016
Jeg aner ikke, hvordan man elsker sig selv
18. maj 2016
Tror du ikke, at mad har noget med personlig udvikling at gøre? Så tager du grueligt fejl. Noget af det vigtigste i den personlige process er at elske sig selv, at give sig selv kærlighed og tage sig kærligt af sig selv. Vi gør det, når vi er klar. At spise usundt kan være en flugt ligesom alkohol og spil. Det er sjældent maden der er problemet, selv når vi er overvægtige – det er holdningen til dig selv, der betyder noget.
 
Ikke at jeg vil diktere hvad der er sundt og usundt – jeg ved hvad der er godt for mig. Men jeg ved også, at jeg aldrig har respekteret og elsket min krop på den måde jeg har gjort de sidste 5 år – og det har lært mig noget nyt – nemlig at det at spise grønt og uforarbejdet, giver en energi og en glæde, som starter en god cirkel. En cirkel, der SELV motiverer til mere – blandt andet til at jeg har LYST til at røre mig mere, grine mere og sanse mere.
 
Noget i mig har sluppet forkrampetheden. Jeg vil så gerne give det videre, for det er en fantastisk frisættende oplevelse.
Det er en af årsagerne til, at hele overskuddet fra “Mad, der gør glad” skal gå til Julemærkefonden. Familier med færre ressourcer skal have muligheden for at blive inspireret til at tage et skridt i den retning, der giver dem mere glæde og energi.
Mad er kærlighed. Mad er glæde. Mad er liv. Min krop ved det. Din krop ved det. Vi skal bare genopdage det.
Kom med til bogrelease og se bogen: http://metteglargaard.dk/mad-der-gor-glad-bog/
Velbekomme!
02_food_3d_cover
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »