test twh

“Mad der gør glad” på bestsellerlisten

Bøger til 49 kroner?
16. June 2016
Mads Holger følte sig ensom og udenfor
6. July 2016

Det er forrygende, fantastisk, fabelagtigt, forunderligt og følelsesladet at sende en bog ud i verden.

Og når det så oveni købet er for at støtte en god sag eller flere – folkesundheden og julemærkehjemmene – så er det endnu mere følsomt.

Det er sindssygt pinligt, hvis bogen ikke bliver en succes. ARGH! Men sådan en som mig er jo vant til at tage lidt tæsk og kan nok også overleve at lave et projekt der ikke lykkes.

Men sådan skulle det ikke blive!

Da jeg holdt talen til receptionen på bogen, kunne jeg fortælle at der allerede var tjent 10.000 kroner til Julemærkefonden. Men nu her 14 dage senere må jeg revurdere. Jeg kan IKKE overføre 10.000 kroner til Julemærkefonden.

Jeg har overført FEMTENTUSINDE KRONER! =D

Og ikke nok med det – bogen ligger nummer OTTE på bestsellerlisten – WOOOOOOOOOOT!

bestseller

Plusbog har – udover at trykkeriet de arbejder sammen med, trykte bogen gratis – valgt at KØBE nogle eksemplarer og sælge dem totalt langt under deres egen købspris, så sagen blev støttet endnu mere. Jeg er helt overvældet og rørt over det fantastiske samarbejde.

Jeg håber du også har lyst til at støtte sagen yderligere og måske forære et eksemplar til en ven – til den pris, er det jo næsten kriminelt ikke at købe den =D
Du kan få den til spotpris lige her: “Mad der gør glad” til 49 kroner – der er begrænset antal, så slå til, mens kampagnen kører!

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »