test twh
Detox/reboot – af med lorten og vreden
4. juni 2015
Kære Far – du tog dit liv…
5. juni 2015

For det første spiser jeg i videst mulig udstrækning plantebaseret. Det vil sige, at jeg ikke spiser kød, brød, sukker, sødestoffer og mælkeprodukter. Derudover skal det helst være forarbejdet så lidt som muligt og endelig skal det helst være økologisk.

Til morgenmad kan jeg f.eks. spise:

Cashewghurt  med bananskiver og dadelstykker eller en smoothie af 2 dl. mandelmælk (Irma), 3 dadler, 1 banan, 1 appelsin, en tot hvedegræs og en teske chiafrø,
samt en halv kop kaffe med en teskefuld ahorn sirup.

Op af formiddagen spiser jeg måske lidt agurk, som jeg dypper i hummus eller en gulerod eller en avocado med islandsk flagesalt (fordi natrium og antiklumpningsmiddel er noget skidt og det er der tit i konventionel salt)

Til frokost spiser jeg gerne en smoothie med mangojuice, grønkål (kun bladene, stilken kan være bitter), spinat, en tot hvedegræs, en teskefuld spirulina eller chlorella og lidt mynte. Den kan varieres i det uendelige med grønt.
Hvis det er svært at blive mæt af den i starten (maven er en muskel, som vil blive mindre, når du spiser mindre, men det tager lidt tid), kan du putte en teskefuld hampeproteinpulver i (købes i helsekosten)

Om eftermiddagen drikker jeg en superfood elixir med raw cacao, maca, lucuma, reishi, aswaganda eller andre typer superfood. Jeg søder med ahorn sirup, hvis den ikke er sød nok.

Til aften spiser jeg f.eks. en af de her ting:
– Kogt rød quinoa og forskellige grøntsager stegt i lidt avocadoolie
– Kogt soyabønnepasta med økologisk tomat og squash stegt i olie og dryppet med Shoyu (helsekosten)
– Spelt knækbrød med sandwich creme fra Nutana

Til dessert tager jeg et stykke af raw vegan chokolade uden sukker, f.eks. Pana chocolate med orange (Helsekosten)

Hver gang jeg spiser, drikker jeg omkring en halv liter vand under og efter måltidet.

Jeg håber det kan inspirere dig til at leve sundere <3

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »