test twh
Camilla Kjems om sex og tabuer
31. maj 2016
Det ER da nemt – eller hvad?
5. juni 2016
I “Mad, der gør glad” er vi nogle bidragydere, der er professionelle madpassionistaer og som har taget smukke, overdådige madbilleder, der er brugt i bogen – som fremkalder mundvand og frister. Vi er også nogle, som ikke er professionelle, og endelig nogle som er, men som ikke er vant til at tage billeder.
Det gør at billedmaterialet ikke er helt ensartet. Det kan jeg godt lide. Nogle gange er det nemlig et helt enkelt billede, der giver mig lyst til at lave en opskrift og nogle gange er det et overdådigt, smukt opstillet billede, der giver mig lysten – og nogle gange kan jeg godt blive skræmt af et billede, der ser “for godt ud”.
Hvordan har du det med madbilleder?
fristende mad

et udvalg af billeder fra bogen

Derfor kan jeg med stolthed sige, at bogen – både indholdsmæssigt og visuelt – er et udtryk for det ægte – den ægte madglæde, det ægte liv og det ægte ønske om at leve så kærligt som muligt – også når det handler om mad.
Vi er 6 forskellige kvinder og har 6 forskellige vinkler på at leve plantebaseret, men det fælles for os er passionen – at vi ved, hvor skønt vi får det, når vi fylder vores krop med kærlighed.
Det er tydeligt for mig at se, når jeg har siddet og gennemgået opskrifterne og talt med grafikeren om, hvordan bogen skulle sættes op – og jeg håber, at det også er helt tydeligt for dig, når du sidder med bogen!
Du kan forudbestille den ved at sende 175 kroner til 31351337 med Mobilepay og skrive din adresse i beskedfeltet – så bliver bogen sendt direkte til dig, når den kommer.
Rigtig god fornøjelse!
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »