test twh

Hvordan overlever man at få sine børn bortført?

7 sikre måder at blive ulykkelig på
14. januar 2016
Er du ægte eller fake?
26. januar 2016

Malene Staal har en fortid – det har vi allesammen – men Malenes er ekstraordinær!

Malene har hentet sin søn hjem fra Makedonien, men hendes datter er der stadig. I interviewet fortæller Malene om sit liv og sine kampe.

Jeg har fulgt Malene et stykke tid på Facebook og undret mig over hendes evne til at gøre det der skal gøres – styrken til at gennemføre en hverdag, stå op om morgenen, smøre madpakker, spise, vaske og lege med sine børn. Jeg har ofte selv fået at vide, at jeg er stærk, men når jeg så ser på Malene, tænker jeg, at hendes styrke må være næsten overjordisk. Måske er det ikke sundt at være SÅ stærk – for det lider på systemet. Men der er tidere, hvor man er NØDT til bare at gøre det der skal gøres, lige meget hvad. For falder hverdagen fra hinanden, giver man efter for sorgen, så føles det som om man ikke komme op igen nogensinde.

I bogen “Mor henter os altid igen” fortæller Malene om sine oplevelser, da hun beslutter sig for at hente sine børn hjem. En tur, der er farlig – og fortalt, så man er fanget fra første side og føler med Malene.

Malene kæmper på flere fronter, for hendes kæreste er i fængsel og hun står alene med børnene og hverdagen, mens han afsoner.

En barsk og hjerteskærende historie og i mine øjne er det et mirakel, at Malene kan hænge sammen. Jeg har taget en lidt mere personligt snak med Malene bag kameraet og oplever, at hun gør hvad hun kan for at passe på sig selv og arbejde med det der er svært. Det er opløftende og håbefuldt, når jeg ser mennesker, som har overskud til at gøre noget godt for sig selv – endda i en svær situation.

Du kan læse om Malene her: http://malenestaal.dk/

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »