test twh
Smid vennerne ud!
27. maj 2016
Billeder af mad er vigtige
2. juni 2016

Sex og tabu

Camilla skrev et indlæg om sex og tabuer i forbindelse med en artikel i Femina (Camilla er chefredaktør dér) og jeg sprang straks til, for tabuisering af kroppen og dens funktioner og muligheder bliver mere og mere udbredt desværre. Jeg inviterede hende indenfor og hun sagde ja – og her kan du opleve vores samtale. Mettes Hjørner er slut for denne gang og ønsker god sommerferie til alle!

Vi må gerne have grænser – men skal tabuer respekteres? Er sex og tale om sex tabuiseret i Danmark? Er vi blaserte? Kropsforskrækkede? Hvad gør det ved menneskene i en kultur, når vi gemmer naturlige funktioner væk og skammer os eller forsøger at tilpasse os det vi tror andre forventer af os? Se det spændende og åbenhjertige interview med Camilla Kjems i Mettes Hjørner – og del det, hvis det giver mening for dig!
Har du en holdning til de pointer vi kommer med i videoen? Så deltag i debatten!

Hvis du vil se de andre afsnit af Mettes Hjørner, så kan du se dem alle ved at klikke her!

Er der et særligt emne du mener kunne være relevant for dig at tage op? Eller en særlig vinkel på et af afsnittene, som du gerne vil have uddybet?

Så skriv til mig på mette@metteglargaard.dk og fortæl om det, så tager jeg det med i planlægningen fremover.

Har du spørgsmål, som du ikke synes skal være offentlige – må du også gerne skrive 🙂

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »