test twh
Sindssyge kællinger
14. juni 2017
To mennesker på en strand uden en kluns
16. juni 2017

For Sanne Søndergaard er sex noget vi gør for hinanden, og derfor må vi tage ansvar for hinandens nydelse. Hun har oplevet, at når hun fortalte en partner hvad hun gerne ville have, blev hun afvist.

Hele problematikken omkring vores skamfulde seksualitet bunder i kulturen – det kan der ikke være to meninger om – men ser vi egentlig hvor tydelig skammen er?

Sanne har skarpe meninger og dem deler hun heldigvis gerne med os andre, så vi kan spejle os i dem!

I samtalen her tager vi udgangspunkt i kvinders skam, som er meget relevant, fordi Sanne til efteråret kommer med sit nye show “Sindssyg kælling”, der i den grad handler om skam.

– og så viser det sig, at ingen af os er med på moden rent hårmæssigt, og vi vender forventninger til unge pigers hårløshed. Må man det? Kommentere på andres forhold til hår? Eller skal vi blande os udenom?

Må vi i det hele taget mene noget om andres måde at se ud på? Leve deres liv på? Må vi sige til andre voksne, at de skal skamme sig?

I samtalen kommer vi ind på det maskuline og feminine – vi indeholder begge dele, men det er skamfuldt for os at turde leve begge dele ud.

Hvis du ikke har fulgt med i “Skam og Seksualitet”-temaet fra starten, kan du læse det første indlæg om skamvæggen her: https://glargaard.dk/skam-med-sex/

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »