test twh

Når du vil tage de bedste billeder

Tørhed og nedsat lyst i overgangsalderen
27. marts 2019
Du skal være klog, hvis du skal opleve verden.
19. januar 2020

Da jeg var i Peru, sendte min bedste veninde mig en besked “Dine billeder er elendige, hvad er der galt med din telefon?”

Jeg kunne godt se det. Jeg havde en Samsung – og dem har jeg sværget til længe på grund af deres foto kvalitet. Men nu var det tid til at få en ny og bedre dims.

Jeg er ikke til Iphone, fordi deres system er så låst – alt skal passe til Iphone og Mac og jeg ville have det bedste kamera på markedet, så jeg gik i gang med at lave research. Jeg elsker at sidde og lave research på gadgets – så det var hyggeligt.

Men der var ikke rigtig noget at researche for alle de websites jeg kiggede på, var helt oppe at køre over Googles nye telefon, Pixel 3. Især kameraet i den.

Jeg sprang med på bølgen og bestilte telefonen, spændt på om den virkelig kunne måle sig med min elskede Samsung – og blev virkelig overrasket!

Først og fremmest, så spiller den jo sammen med ALT andet Google – det betyder min email fra Gmail, mine filer i Google Drev, min kalender und alles – det var et kæmpe plus. Ingen gnidninger i overgangen – jeg kunne bare logge ind og så var jeg på.

Med Pixel får du ubegrænset lagerplads på Google Photos og det passer mig rigtig godt fordi jeg arbejder med videoer i mine online kurser med personlig udvikling.

Alle billeder i dette indlæg er taget med Google Pixel 3 telefonen. Der er ingen filtre på og de er uredigerede. Jeg har valgt at tage kvadratiske billeder, men det kan du selv indstille på telefonen – den kan tage horisontale også.

Nå, men ikke bare er kameraet FANTASTISK – det er også helt out of this world godt til video. Jeg laver jo videoer til mine kurser og kunder og det som tidligere har været en udfordring, var lyden – mikrofoner er noget hø at slæbe rundt på, når man rejser verden rundt – de er for sarte. Med Google Pixel 3 behøver du ingen mikrofon – lyden er simpelthen bare god. Prøv for eksempel at se den her video – og hør lyden – fra mig, men også fuglene – det er ekstremt lækkert at den kan det – det kender jeg ingen anden telefon der kan – lyden er tydelig, ren og klar.

Den har flere funktioner i kameraet som er brugbare!

Portræt, som ikke glatter rynker ud, men som giver et mere harmonisk portrætbillede.

Night vision, som laver lækre natte billeder.

De to billeder her er taget i komplet nat – kameraet “ser” bedre end jeg gør!

Panorama – når du vil tage en udsigt. Det kan du se et eksempel på her!

Udover det holder telefonen strøm rigtig godt. Jeg bruger den meget med krævende apps og lader den op på et par timer – det er lækkert når man er på farten.

Jeg har aldrig haft en bedre telefon – og så var den ikke engang så dyr som de andre telefoner. Jeg gætter på at det er fordi Google gerne vil ind på markedet. Du kan få den på Amazon her – vær lige opmærksom på ikke at vælge 3a (mindre power) eller 3XL (som er fysisk større) https://amzn.to/31Y7CZH

Nogle gange kan du få en “refurbished” virkelig billigt, altså en som andre har brugt. Det kan du godt gøre, bare vær sikker på, at sælgeren har mindst 4 stjerner, så er du i gode hænder 🙂

Det her billede er taget fra en kørende bil – det er et genialt eksempel på, at den her telefon kan noget helt særligt – selvom billedet er taget i farten, er det virkelig skarpt. Jeg har lagt et filter ind fra telefonen selv, som lysner det lidt så huset står så flot hvidt som det var i virkeligheden.

Der er nogle virkelig gode filtre på telefonen, så du nemt kan redigere, hvis billederne er lidt mørke eller har en forkert farve.

Helt uredigeret billede – skønt, ikke??

Det er helt sikkert den bedste kameratelefon. Og den mest praktiske telefon, når man er på farten som jeg og kører business over nettet 🙂

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »