test twh
Efter alt hvad jeg har gjort for dig….
5. august 2017
2 KÆMPE løgne i forhold med narcisstiske personer
5. september 2017
Når man har sin egen personlige udvikling som hobby, kan man i perioder bevidst vælge at kigge på særlige mønstre i en selv, som måske driller lidt.
For tiden kigger jeg for eksempel på, hvem jeg er og hvordan jeg reagerer i stedet for at agere, når jeg rækker ud til mennesker og de SIGER at de vil mig, men hvor deres handlinger ikke afspejler det.
Man kan sige, at jeg bliver gidsel af et meget gammelt mønster – og gidsel er selvfølgelig for voldsomt et ord, der hvor jeg er i dag, men der var engang, hvor jeg virkelig blev gidsel, fordi jeg ikke kunne se, hvordan jeg fastholdt mig selv i det.
I dag er jeg laaangt bedre til at slippe. Men ind imellem så oplever jeg at jeg ikke slipper. Jeg bliver ved. Og ja, alle fortjener vel en second chance – og en third. Meeen…en 7nde?
Jeg kigger på det og sporer det tilbage til lille Mette, som skal være proaktiv for at få kærlighed – hun skal levere for at få. Kærligheden er ikke en selvfølgelighed i barndommen.
Og så er det naturligvis ikke kærlighed.
Kærlighed er noget der deles uden betingelser og forventninger, blot fordi det er så rart at dele.
Der er forskel på at give og at dele, ved du det?
Smag lidt på det. Begge dele er skønt, men energien er helt anderledes, når jeg vælger at dele, end når jeg giver.
Og nogle gange kommer jeg til at give, i stedet for at dele. Jeg tror 70% af os kender det. Så kan jeg risikerer, at der ikke er noget tilbage til mig. Jeg har givet det hele væk.
Når vi skal ud af det mønster, skal vi først og fremmest forstå med hjertet, at ingen skylder nogen noget. Og vi skal selv være rigtig gode til at åbne op og lægge vores sårbarhed på bordet, vel vidende, at vi risikerer, at det ligger og tørrer ud lige dér i den relation. Vær aldrig karrig med dit hjerte og din sårbarhed. Læg det uden angst på bordet mellem jer.
Og mærk, dybt inde i dine knogler, at du ikke er forpligtet til at lade dit hjerte ligge der, hvis det ikke bliver næret. Hvis der ikke kommer et hjerte og ligger ved siden af, så de kan banke i takt.

Du skylder ikke at lade dit hjerte ligge, når du først har lagt det. Du må tage det, uden vrede ord og vende dig og gå. Sige nej tak. Og du skylder ikke nogen noget.

Du skylder faktisk kun DIG at blive lykkelig.
Sig det mange gange til dig selv i dag. Og de næste mange uger.
“Jeg skylder ikke noget til nogen”
Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »