test twh
26. juli 2017

Mettes Hjørner med Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard, komiker og forfatter, taler med om skam og seksualitet, hysteriske kællinger og mand, der ikke kan slikke.
26. juli 2017

Mettes Hjørner med Milena Penkowa

Milena fortæller om hjernen og sundhed, kræft, demens, kontrol, hvorfor gurkemeje burde være under sygesikringen og hvorfor sukker er gift. Kort sagt - du har magten over dit liv og sin sundhed, glæde og energi via kosten.
26. juli 2017

Mettes Hjørner med Ronni Garner

Det lyder måske som en bagatel - og det bliver netop derfor en dobbelt traumatisering - børn, som ikke får en forklaring i en skilsmisse - hvor forældrene ikke tager ansvar og de små er efterladt med spørgsmålet "Er det mig, der er uønsket?". Ronni Garner, som vi kender som Facebooks glade dreng, musiker og spasmager, lukker op og fortæller om sin sårbarhed og sit møde med sin far, som han ikke så i mange år.
26. juli 2017

Mettes Hjørner med Susie Kamper

Susie forsøgte at tage sit eget liv. Presset for at præstere blev for stort og hun så ingen anden udvej. Men hun overlevede - og kom på forsorgshjem og er nu, et år efter at hun forsøgte selvmord, på vej op og har fået eget hjem igen. Mød hende her og hør den gribende historie.
26. juli 2017

Mettes Hjørner med Robert Lubarski

Robert Lubarski, sexolog og kærlighedsshaman, fortæller i interviewet her om kønsroller, hvorfor vi alle sammen er guddommelige og åbner hudløst op og fortæller om sin egen smerte.
26. juli 2017

Mettes Hjørner med Sebastian Jensen

I 2011 startede Sebastian sin kamp mod misbrug, borderline, svigt, forladthed og manglende redskaber til at håndtere livet. Han er et fantastisk eksempel på, hvor langt et menneske kan bevæge sig med stædighed og evnen til at bede om hjælp og villighed til at lære nyt og aflære de gamle mønstre.
Translate »