test twh
Hun skreg af mig “DU HAR SLÅET HAM IHJEL!”
7. februar 2017
Superskøn detox – skal du være med?
7. marts 2017

Tør du?

Vi ELSKER quizzer – og især nogle, der fortæller os om os selv. Her er en for de modige. Jeg har lavet den, fordi jeg bliver spurgt “Hvornår ved jeg om min familie var dysfunktionel – og hvor dysfunktionel den var?”

Størstedelen af Danmarks familier har dysfunktionelle mønstre – men ikke mere end at medlemmerne kan fungere. Men hvis din familie havde svære dysfunktionelle mønstre, kan det præge dig helt utroligt.

Selvom de fleste af os godt ved om/at vores familie er dysfunktionel, så kan det være en lettelse at blive bekræftet i det og se det “på skrift”.

Quizzen her giver dig mulighed for at se HVOR dysfunktionel din familie er.

Samtidig bliver du tilmeldt mit nyhedsbrev, hvor du får tips og gratis redskaber til at gøre noget ved det.

Test dig selv her – hvor dysunktionel var din familie?

 

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »