test twh

Reception for “Mad der gør glad”

Jeg er sluppet af med paradentose
11. juni 2016
Bøger til 49 kroner?
16. juni 2016

Jeg glæææder mig. Sådan har jeg det faktisk hver gang jeg udgiver en bog 🙂

Dette er en den tiende fra mit eget forlag og glæden er ikke mindre af den grund.

I morgen er der reception i Arnold Busck på Købmagergade kl. 14.30 og du er meget velkommen til at kigge forbi og hilse på.

Annette Saron og Anette Hoeg Nielsen kommer – og mig, sagde hunden – så du har mulighed for at stille spørgsmål om bogen, opskrifterne og det at leve sundt.

Du har selvfølgelig også mulighed for at købe bogen – til særpris – kr. 149,- KUN i morgen ved receptionen. Arnold Busck har været så søde, at lade os sælge bogen selv, så alle pengene kan gå til Julemærkefonden ubeskåret.

Jeg er så taknemmelig over alle dem, der har støttet op om projektet; Plusbog og deres trykkeri, Arnold Busck, madpassionistaerne, Julemærkefonden og ikke mindst familie og venner, som har delt information om bogen på de sociale medier og heppet på projektet!

02_food_3d_cover

Derudover så glæder jeg mig særligt til alle de knus jeg får i morgen – jeg ved, at der er nogen som ikke kan være der, som sender budbringere med knus og gode ord. Og så slutter vi af med at gå ud og spise Raw sammen efter receptionen.

Det bliver en dag med jublen, boblen, fryd og smil – og en dag, som skyder sommeren i gang – og forhåbentlig for mange, chancen til at komme i gang med at leve sundere og få mere glæde og energi ind i deres liv.

Ses vi?! 🙂

Mange hilsner

Mette

Facebook Comments

Ku' du li' hvad du læste? Så kan du få mere i samme stil fra mine mails - udfyld felterne og få tilsendt mere, der hjælper dig videre!
Translate »